(sm12)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm12)
بَ رَ ب َ ب َ (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ژانر تو سینما مث سبک موسیقیه اینجوری نمیشه با هم مقایسه کرد من جداگونه میگم اولا هاوس رو ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال جبران یه سریال دارم هستش به جرات میتونم بگم دز درام بودنش از بریکینگ بد هم بالاتره اما بانشی یه سریال برای دیوونه های سینماس کاملا خالی بندی و هیجان انگیز با شخصیت پردازی فوق العاده به معنای واقعی کلمه سرگرمت میکنه خاک بر سریم هس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
الی به نظرت بعدا قطعات سیستم ارزون میشه الان که توافق شده (sm81)
نه تنها ارزون میشه با گارانتیم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی چی شده پکر شدی یه دفه (sm162)
تشكر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم دنبال يه چيزي مث بريكينگ بد بودم با اين حساب "جبران " رو ميگيرم ، داستان واسم خ مهمه
ولى اين طور كه ميگي ديوونه سينما هم نيست انچنان معمولن هر كس خيلي سينمايي هم نيست بخواد ببينه دنبال همچين چيزي ميگرده (sm120)
الانم مگه بیشتر قطعات گارانتی معتبر سازگار و ویستا پخش ندارن ؟ (sm120)نقل قول:
یه مادربرد سراغ دارم 700 تومن سی پی یو سراغ دارم 1 میلیون اما جیبم خالیه (sm172) اگه ارزون بشه به نظرت چقدر اختلاف پیدا کنه (sm81)