(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
رایحه پاپایای سبز(sm50)
جواب بیانیه رو نتونستم بدم انقدر زیاد بود نفهمیدم چی به چی بود از گشادی فقط شکلک زدم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
براش دعا کنیم تومور مغزی داره
این هفته میره جراحی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
از استاد مهرداد آسمانی چیزی داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از استاد فقط آلبوم تصویری قلیون شو دارم اگه خواستی بگو تا بت بدم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتن تو طبیعت به همراه شهره . ابی و گوگوش و شمایی زاده و لیلافروهر دارند قلیون میکشن و پیک میزنن بالا میگن سلامتی دوست عزیزی که جاش خالیه
همش دارن میگن سلامتی میلاد بریم بالا مهستی هم داره غزل میاد براشون (sm2)ستارم داره میخونه میلاد آقا قابل باشند باید بگم به جمع ما خوش آمدی خوش آمدی (sm30)
نقل قول:
من با اینا همنشین نمیشم
فقط با مولانا و شمس خلوت میکنم
تورو خدا یه افتخار بهشون بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]