استاد باید به تو گفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد باید به تو گفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
رفع ابهام كردم ديگه راستي تو كي دامادم شدي من خبر ندارم؟ (sm77)
نوید چرا خودتو میچسبونی(sm120)
دیشب... توی جاده... اول تا آخر آلبوم... با صدای بلــــــــند... همخوانی... فقط از گوشام خون نیومد تا رسیدم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندس شدنم که هیچ!دکتر شدنم...من دیگه حرفی ندارم(sm120)نقل قول:
منم باید یه بار با ماشین بزنم به جاده با پارو (sm50)نقل قول:
من برفتم
اوقات خوش دوستان(sm174)
من مخلصم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من شاهدم موقعی که عکس ماکارانی و گذاشت بهش پیشنهاد دادی(sm120)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]