برو که الان صابر و اشتر میان ، عمه ها رو مورد نوازش الفاظشان قرار می دهند (sm120)
تازه صابر کارش سخت تره ، هم میخونه هم لایک میزنه هم میخنده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
برو که الان صابر و اشتر میان ، عمه ها رو مورد نوازش الفاظشان قرار می دهند (sm120)
تازه صابر کارش سخت تره ، هم میخونه هم لایک میزنه هم میخنده(sm2)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 دقیقه دیگه میخوابیدم قشنگ میشد 12 ساعت (sm25)
پسره اگه یه کپی از قیافش ببره بهزیستی بهش وام خرید ویلچر تعلق میگیره
اونوقت تو پروفایلش زده:چشماتو ببند،منو تصور کن، ماهتو دیدی؟
یعنیکاکتوس اگه اعتمادبهنفس اینو داشت سالی سه بار انار میداد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] صابــــــــــــر یه شیرینی درست و حسابی پیش من داری (sm135)
از خواب بیدار شی با چشم نیمه باز بری سایت چک کنی با همچین صحنه ای روبرو بشی:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)
بمیر ای دل که مرگت زندگانی ست ... (sm81)
ای بِتِرِکی هی (sm120) ینی 12 ساعت داشتی عبادت میکردی (sm120)حالا مگه من خوابم میبره (sm81) البته از روزای اول بهتر شده (sm120) هم خواب و هم تشنگی (sm120) سه چهار روز اول واقعاً سخت بود(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیبول باشه مهندس(sm176)
جاش خالیِ (sm127) الان سواحل متل قو داره از زندگی مجردی لذت میبره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشا به حالش (sm120) جاش واقعاً خالیه (sm120) ملاجم دیگه درد نمیکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من دیروز که گفتم با پدرم میرم بیرون؟ رفتیم 2ظهر برگشتیم له له... خوابیدم پسر عموم زنگ زد گفت بیا کمک نیاز دارم... شبم خونه یه عموی دیگه دعوت بودیم... کلا 3 4 ساعت خوابیدم له له شدم (sm120) امروز یعنی تلافی دیروز بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از شما هم قبول باشه (sm174)(sm19)
اگه ماه رمضون نبود فکرای دیگه میکردم (sm2)نقل قول:
ینی خوشم میاد مثه خودم تا کمبود خوابت رو جبران نکنی دست بردار نیستی(sm120)