خیلی شعر خوبی داره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی شعر خوبی داره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدازظهر ماست خیار خوردم دلم گرفته درد (sm81) هر وقت فلفل ریختم اینجوری نشد فلفل نمیریزم دلم میگیره درد (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با رسول الله میبینی این بی کسان با نام دین چون می کنند (sm2)
نگرفتی چه گفتم (sm120) ماست و خیار که درست میکنم سردیه یه ذره فلفل قرمز کوبیده میریزم خوش طعمم میشه تو امتحان کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب دیدم توی خوابم
ته دریا زیر آبم
زیر آبها میزنم ساز
توی آبها میخونم باز
شب دیدم توی خوابم
زیر ابر ها پیش ماهم
من و ناهید
من و خورشید
خدا تا صبح ما رو می دید
شب دیدم توی خوابم
ته دریا زیر آبم
زیر آبها می زنم ساز
توی آبها می خونم باز
شب دیدم توی خوابم
روی ابر ها پیش ماهم
من و ناهید
من و خورشید
خدا تا صبح ما رو میدید
تا صبح شد ...
زنگ ساعت ها در اومد
بازی شبونم بازم مرد
تا صبح شد ...
دود ماشین ها در اومد
آبی بیکران بازم مرد
شور پرواز ته دریا
بازی موج روی ابر ها
دوباره صبح
دوباره رنگ
دوباره روز
دوباره جنگ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
خیلی قشنگه آهنگش .... اینو تو دهه 80 اولین بار از رادیو فردا گوش دادم با هر بدبختی شد رفتم آلبومشو گیر آوردم چون اسمشو نمیگفت رادیو (sm50)
چرا کسی منو تحویل نمیگیره
(sm2) بیا در آغوش امن خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فلفل خوردی سیخ کردینقل قول:
مگه نمیگم دلم گرفته درد به خاطر اینکه فلفل نریختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کناری از خانه ما
اتاقیست سرد و آبی
تخت و گیتار کهنه ی من ؛
عکس یک زن به دیواری .
زنی زیباروی و خندان
یار من بود او دورانی
کنون من ماندم و من
گیتاری و و سیگار و تنهایی …
عشق من رفت به تن خاک ،
طعم شب نیست جز بیداری…
هی عکس خندان بشنو از من !!
خواهمت دید روزگاری
دیگرم نیست نای ماندن
پایان آواز، آغاز رفتن
چاقویی پنهان ته گنجه
دستای سردم، رگ های سبزم
(sm50)
دیگرم نیست نای ماندن
پایان آواز، آغاز رفتن
چاقویی پنهان ته گنجه
دستای سردم، رگ های سبزم
(sm1)
نمک بیا بمالمت به خیارمنقل قول:
من البوم پهلوون قصه رو کیفیت اصلی میخام از گروه بچه های مهتاب کسی نداره ؟
بمیر (sm2)نقل قول:
یه لحظه بیا تلگرام امیر (sm50)
امیر اسم این بینش پژوه دیوث رو ***** کن (sm102)
(sm89)راست میگه ک.یرم دهنش (sm2)
دیوث آدمو یاد سجاد فنلاندی میندازه. رفته اونور داف بازی بعد میومد اینجا مدرک میاورد که چرا دین خوبه و نظام خوبه و گناه بده
تا دیروز شاهی نجفی گوش میداد حالا برا بینش پژوه از رو بلند میشه
(sm2)نقل قول:
یعنی دیوثا راه حل همه مشکلارو تو گردن زدن می بینن (sm2)(sm54)
از روزگار دلگیرم
ای کاش رنج آخر داشت (sm50)(sm88)
قندیل بلوچ چهره معروف شبکه های اجتماعی پاکستان توسط برادر مسلمانش کشته شد
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Marbolo (sm50)
چی شد(sm102)نقل قول:
فردا بت شماره میدم (sm50)حالا چجور میخوای 2 باکس سیگارو بفرستی برام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرس کردن کارت یا لوح یا یه برگه a3 یا a4چقدر میشه
دیوث هم تو تلگرام میگه هم اینجا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نابود شد(sm54)
هومن اژدری آهنگ خونده (sm127)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو همون خیابون ایستادم
کجایی پس داره غروب میشه
هرجا چراغی روشنه
از ترس تنها بودنه
ای ترس تنهایی من
اینجا چراغی روشنه
من ماهی آزادم این رود و نبندین
سخته اگه فانوس و از دریا بگیرین
(sm51)
ریدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)