خیابانی چه اشکی ریخت (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیابانی چه اشکی ریخت (sm74)
(sm50)(sm81)
واژه تسلیت چقدر آشناست برای ملتی که دایم باید به خاطر نداشتن افراد دلسوز آن را سالی چندبار تکرار کند...
تسلیت برای نداشتن جاده مناسب،
تسلیت برای ریزش پل،
تسلیت برای سوختن بچه ها در مدرسه،
تسلیت برای حادثه قطار،
تسلیت برای زلرله،
تسلیت برای عدم بازسازی بافتهای فرسوده
تسلیت برای آتش سوزی،
تسلیت برای تشنگی و خشکیدگی سرزمینم،
تسلیت برای اسید پاشی،
تسلیت برای جوانان معتاد،
تسلیت برای فقر،
تسلیت برای نداشتن هزینه درمانی و مرگ به اجبار
تسلیت برای کشته شدن محیط بانان،
تسلیت برای دست فروشی زنان،
تسلیت برای پدیده ی گور خوابی
تسلیت برای کودکان کار
تسلیت برای نبود امکانات و تجهیزات آتشنشانی
و هزاران تسلیت دیگر..(sm74)
اگه خاک من از دست بره جایی ندارم
دلم میمیره از غصه دیگه نایی ندارم
بجز نام تو ای مام وطن ای موطن من
دگر بر روی لبهای خدا وای ندارم
ایران ایران سرم روی تن من نباشه گر که بیگانه بشه هم وطن من
(sm81)
ای خدا یکی بیاد این حرومزاده (تتلو) بکشه (sm102)
گفته مردم بی همه چیز از شماست که بر شماست
شما باعث مرگ و زلزله شدید با جهل بی ادبی و بی غیرتی تان
این کلیپ جشن تولد اعصابمو خورد کرده داشتن جشن میگرفتن زلزله اومد ای خدا (sm81)
فرید زلاند
اردلان سرفراز
منوچهر چشم آذر
گل پونه - ستار
یکاری کن یکاری کن که میترسم از این آوار
یکاری کن اگه دستات هنوزم ناجیه ای یار (sm172)
باید قدر همو بدونیم و باهم هرچه بیشتر مهربانتر باشیم. کی میدونه جام عمر من وشما تو دست سرنوشت کی و به چه بلای زمینی یا آسمانی خواهد شکست؟
نعمت این نیست که هلوی بدون هسته از درخت بهشتی آویزون بشه و بیاد تو دست من و شما. هر کدام دوستامون همه انسانهای نیکو برای همدیگه بزرگترین نعمت هستند.
حیف که وقتی قدر واقعی نعمت ها رو میدونیم که دیگه در کنار ما نیستند...
(sm81)
کرماشانَگم، ای شار شیرین
نفس کم دیرم، اَرای زار و شین
همدیاریم، ها ژِیر آوار
کم بتکن خاک، وَه ای کُوردَوار
(sm74)(sm81)
از صبح دارم هی گریه میکنم(sm74)
اگر امکانش هست برید خون بدید (sm74)
فردا عزای عمومی اعلام کردند (sm81)
تعطیله یعنی همه جا فردا
عزای عمومی با تعطیلی رسمی فرق داره
من عقلم نمیرسه تعطیله یا نه
تعطیل نیست دیوث . فقط مدارس اینجا تعطیلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارت کو هادی !؟ (sm54)
تو اون هیرو ویر دزدیدنش
همین جور خاستم بردارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت WORLEARTHQUACK اعلام کرد پوسته زمین درمنطقه زاگرس بشدت فعال و احتمال زلزله قوی در ۴۸ ساعت بعدی دراین منطقه بالاست
شدت زلزله بقدری زیاد است که ممکن است گسلهای مجاور رافعال کند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید لیست آهنگارو سلکت کنی
یادم نی چی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینجا کمک میفرستن 50 تا کشور اونورتر
اون وقت نوبت خودشون میشه میگن مردم بیاین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها برا آپدیت فایرفاکس آره بردارنقل قول:
اون گزینه سومی رو هم باید بزنینقل قول:
یه چیزی دیدم جگرم سوخت . (sm50)
حتی یه خون o- هم ندارم که بدم (sm50)
چقدر هواپیما و بالگرد داره رد میشه
کد #724* و شماره گیری آن از طریق تلفن همراه برای جمع آوری کمک های مردمی جهت زلزله زدگان کرمانشاه اختصاص یافت/ از پرداخت هرگونه وجه به حسابهای غیر معتبر خودداری کنید
کمک بفرستین به حسابهای گفته شده تا انبار شه برای عربها
بز کسی تو این وضعیت نمیره سمت کمک به عراق بیشترین تلفات رو ایران داشته .نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاو علی تو اینقدر خری منظور منو نفهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران خدا ندارد
ایتالیا حذف شد
کمک هایی که مردم مخوان بکنن باید خودشون و از بین خودشون آدمهای قابل اطمینان پیدا کنن و مستقیمأ به دست افراد مصیبت دیده برسه.
مورد داشتیم پس از اندی سال از زلزله بم یک کسی رفته پتو خریده کادو برای آشنا. پس از این که پتو رو وا کردن دیدن توش مبلغی داخل پاکت گذاشته شده و روی پاکت پول نوشته ببخشین دیگه از این بیشتر وسعمون نمی رسید و آرزوی سلامتی اینا...!
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت
از حذف ایتالیا
همه کارو کردند دروازه بان سوئد خوب توپ ها را گرفت
اول اون گفت بز (sm120)نقل قول:
اینا رو هم من خبر دارمنقل قول:
ولی منظور من همین الان بود .
یعنی همین کمک هایی هم که حلال احمر ایران برای زلزله زدگان جمع میکنه میتانه کرمانشاه رو ول کنه ببره بده به عراق ؟!
همین حلال احمر کمک چشم گیری دار میکنه الان