نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاد باشي (sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاد باشي (sm176)
اما فکر می کنم ناراحت شدن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوزی با احساسات پاک حوونای مردم بازی میکنی؟ (sm81) اینطوریـــــــــــ؟ (sm81) همه ـتون مثل همید (sm81) دیگه هم به من زنگ نزن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر شو پس (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میخوای؟ الان کلاس چندی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بايد جنبه ي افراد رو در نظر گرفت بهر حال من به هيچ وجه دلم نمياد كسي رو از خودم برنجونم و اگر اين اتفاق بيوفته حتما سهويه نه عمدي (sm172)
(sm51) الان حاضرید؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت دااااااااااااغ (sm19)نقل قول:
چرا آهنگای مسعود درویش رو سایت نمیزاره ؟
سومم!تجربیا چی میخوان؟دندون پزشکی دارو(sm59)نقل قول:
نقل قول:
كوفت (sm30)(sm30)