چ دلایلی احسان جان..واسه چی ویدئو ک آمادست را پخش نمیکنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چ دلایلی احسان جان..واسه چی ویدئو ک آمادست را پخش نمیکنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نظر شماست ولی یادت باشه همین آهنگ بهترین آهنگ سال شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز یه نگاه دور برت رو بنداز ببین سایتا تو همین ماه چند اهنگ دروغ به اسم شادمهر منتشر کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فقط برای بازدیده
هر اهنگی شادمهر بده اول میشه حالم عوض میشه هم از دید شما شاهکاره
مخلص کلام دمو رو پلی کن برو تو عمق موزیک
دلایل زیادی میتونه داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ویدئو خوشش نیومد
یا تغییری تو اهنگ داده
آهنگ گمت کردم دو یا سه سال تو ارشیو بود بعد پخش شد
من نگفتم شاهکاره من گفتم اگه ب اسم آهنگ میشد نظر بدی ک ی آهنگ بده یا خوبه حالم عوض میشه ی آهنگ فوق العاده ضعیف میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم شاهکاره من گفتم اگه ب اسم آهنگ میشد نظر بدی ک ی آهنگ بده یا خوبه حالم عوض میشه ی آهنگ فوق العاده ضعیف میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نمیگم اون ضعیفه من میگم نشینده میتونم بگم این یکی که دمو اومده بهتره
خلاصه هر دوتا میاد اگه باز کنسل نشن مطمئنن یه سری سلیقه اینو یه سری اونو میپسندن
چهار تا سینگل قبلی مگه برا آلبوم جدید نیس ؟ این 2تا آهنگم حتماً جزو آلبوم جدیده دیگه!! چرا داره اینجوری میکنه ؟
قبلاً بچه ها گفتن آلبوم 12 تراک هستش، 4تاش رو سینگل داده 2تا دیگه هم تو راهه (sm169) اینجوری که دیگه آلبوم جذابیتی نداره 4 سال انتظار بکشی برا آلبومی که فقط 6 تراکش جدید باشه (sm25)
معمولاً از آلبوم 2 تا 3 تراک نهایت میدن بیرون نه 6 تا !!
ن فکر نکنم همشو بیاره تو آلبوم احتمالا همون 3تا از این سینگلا جزو آلبوم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)