انگار 100 سالشه (sm2)دهه هفتادی و لاله زار ؟؟!! (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
انگار 100 سالشه (sm2)دهه هفتادی و لاله زار ؟؟!! (sm120)
دهه هفتادی و دفتر کاهی ؟؟!!!(sm120)
دهه هفتادی و عمو زنجیر باف ؟؟!!(sm120)
(sm169)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع دارم آهنگ گوش میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم داری خاطره تعریف میکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول سینجول ، اول امتحان کن بعد تف بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سجاد خوشگله و خاطره ؟ نه تو رو خدا این هنو 20 سالش نشده بش اس میدن میخواد بره تهرونو بهم بریزه (sm2)نقل قول:
(sm2)شنیده بودم بچه های کرج خیلی خفنن ولی نه اینقد (sm2)
(sm2)نقل قول:
دیروز امیر مشکل و حل کرد (sm120)
(sm120)متاسفانه به دلیل عدم همکاری ناشر، این آلبوم فعلا به صورت دیجیتال منتشر نخواهد شد.
ضمن عذرخواهی از تمام کاربران، اعلام می دارد که ظرف 24 ساعت هزینه پرداخت شده به حساب آنان برگشت داده خواهد شد.
همایون
آخه دهه هفتادی لاله زارش شده آب بازی تو پارک آب و آتش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب چيز خوفي فصل 5 (sm77)
عجب گهی خوردیم 20 سالمونه ها (sm2)
همون سایته؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اشترم امروز ویدیو لنا میاد
ننگ ِ دهه ی هفتادی رو همه دارن تحمل میکنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی امیر دیگه چیزی رو سایت نمی ذاره...(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
یه جوری میپرین به سن ما انگار شماها همین 30،40 ساله به دنیا اومدین (sm120)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه سجاد بیست سالشه؟(sm77)
بعععععع داش ملی (sm176)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بیا و درستش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمک ستاره هارو میشمردیم ، یادته ؟
واسه تنهایی شب غصه میخوردیم ، یادته ؟
من مثل سایه ی تو ، تو واسه من مثل نفس
هر دومون برای همدیگه میمردیم ، یادته ؟
(sm81)(sm1)
(sm120)اوا چی شده باز کیونش تپخال زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)دکلمهنقل قول:
احوالات فخری جون؟جان خودم فکرشم نمیکردم..تصور من از دهه هفتاد ساسی مانکنه نهایت زدبازی خو(sm120)نقل قول:
الي تيتر رضا يزداني رو عوض كن قسمت دومش رو
بزن موزيك ويدئوي "تصادف ناجور" (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داش ملی جوننقل قول:
حالا همچین میگن دهه هفتاد انگار خودش 100 سالشه (sm2)
چی شده >؟نقل قول:
اصن اينو بزن
انتشار آلبوم "سلول شخصي" | دانلود موزيك ويدئوي "تصادف ناجور"
نمی دونم خودت که دیدی یه چند روزی هست کوروش داره سایت رو آپدیت می کنه به امیر گفتم گفت فعلا من چیزی نمی ذارم...نقل قول:
اها موزیک ویدئو بود فکر کردم لینک آهنگ گذاشتی (sm2)
دلم بیشتر ازصد سالشه(sm81)نقل قول:
یادش بخیر ننه اون زمانا باز دوباره عید اومد بهار اومد میخوندیم دم عیدا(sm2)
امیر تاپیک رو بزن تا بیام سعید رو قهوه ای کنم (sm120)
بعدشم دوباره هاله ی نور و سبز و مقاله در مورد کودتا (sm2)
تازه اول چلچلیته داش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
الی کلپچ رو بار بزار (sm2)
اینجور شعرای دخترونه از شما بعیده داش ملی (sm25)(sm120)
دوباره اهنگ میخواد بده محسن..گفتیم این سینا فرفری و قیاسی سوسول از دورش میرن
اقامون فکرشده کار میکنه ها..زهی خیال باطل(sm98)