(sm70) حسش نیست جون شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) حسش نیست جون شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلن باید نزاشت (sm120) دارم کنترل میکنم (sm120) خجالت هم نمیکشم گرون شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
اون اسطوره تو نیست اسطوره همست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میتونم این واکنشُ داشته باشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبم گرفت(sm74)نقل قول:
بارساییا بازیای کرایوف رو دیدن باید ازشون بپرسی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبصر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نائب امیرالمومنین بهتره(sm120)
خفه شو(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الن هلیلوویچ هم بهش اضافه شده(sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه تو هر زمان تیمی که رو بورس طرفداراش بیشتر میشن
امیر بنشون کن تا بفهمن انجمن دست کیه (sm2)
سامان جلیلی پلی شد (sm50)
به نظرت ریوالدو بزرگتره یا بوسکتز ؟(sm120)نقل قول:
علی پهلوان پلی شد (sm50)
(sm2)مایکل علی عسگر
(sm2)دروازه بان خوزستان چقد چاق بود
(sm3)شاشو
عبدالله ویسی پس از شکست 2 بر یک استقلال مقابل پرسپولیس در نشست خبری گفت:" ذهنم کار نمیکند که در مورد بازی صحبت کنم. ما تیم برتر میدان بودیم ولی با این داوریهایی که برای ما انجام میشود نمیتوان حرفی نزد. این داوری که برای ما سوت زد کارمند وزارت ورزش است و پرسپولیس هم متعلق به وزارت! آقای جباری با من خصومت شخصی دارد و در کمیته آموزش بارها اجازه نداد اسمم در فهرست های مختلف دربیاید. 10 مرتبه به محصص و احسانی زنگ زدم و گفتم این آقا برای من کارخرابی میکند. در بازی با فولاد برای ما پنالتی نگرفت و بازیکن ما را اخراج کرد. امروز هم باید سوشا مکانی اخراج می شد او نیم متر بیرون از محوطه جریمه بود." وی ادامه داد:" من علیه هیچ داوری حرف نزدم ولی مگر میشود داوری که با من خصومت شخصی دارد این اتفاقها را رقم میزند فقط در مورد داوری حرف میزنم و در مورد بازی حرف نمیزنم."نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی یه گوهی بخور برو پاسارگاد شاید البوم دادن بهت (sm174)
دم سینا که همیشه گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید کمترش کنی تا بصرفه (sm168)
فقط تو ایران اینطوریه(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)(sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نه اون خطري ميشه هوس ميكنه جاشو بگيره در حد مبصر كافيه
بچه ها عقب نشینی نکنید به بحثتون ادامه بدین (sm2)
خو کی رو مبصر کنیم حالا ؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسایی اصیل (sm2)
خفه شید لاشیا (sm174) بحث فوتبالی برید با کیون ممر بکنید
من چرا شدم غارسایی (sm3)
امیر (sm2)
(sm2)
امیر درست کن ابرومون میره (sm2)
امیر دمت گرم(sm2)
تو هم که گیر دادی به کیون ممر(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گوگل میزنی کیون ممر پست تو میاد (sm120)
ببین بحث کلی تر میشه خب من میخوام ببینم ریشه این علابق کجاست؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط بارسایی اصیل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا چرا تو از رئال خوشت میاد؟؟؟ چرا من از رئال خوشم میومده بعد کتمایل شدم به مست چلسی؟؟
چرا مثلا از تورس متنفرم و .......اینا باید ریشه یابی بشه تا ببینیم بحث چیه
اما این که طرفدارای بارسا یه مشت بچه هستن و نصفشونم اصلا نمیفهمن فوتبال چیه و فقط چون 4 تا جام اورده طرفدارش شدن و از نظر دانش فوتبالی صفرن موافقم ولی خب همشون این طور نیستن قدیمیاشون من مشکلی ندارم مثل همین احسان (sm2)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) من در دود شب رو نهفتم کیون ممر را همان شب نهفتم
(sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بارسایی اصیل 2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm168)
مرد شماره دو من از زمان کرایوف بارسایی م (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بارسایی اصیل 2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین از وقتی دهن لق برگشته سایت هر روز خرابه (sm70)