ترجمش هروقت اومد خبرم کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترجمش هروقت اومد خبرم کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هروقت تو مدیر اینجا شدی چشمنقل قول:
منظورت کیه اونوقت؟نقل قول:
بحث نکن مردک بیا اونطرف (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک پیدا کردم اکازیون (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی پست بی مورد گذاشته ، هر کی اللکی پست گذاشته..نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفخات گذشته را بخونی آمار کلی دستت میاد
طرف دو تا پست جوک مگذاشته .. فقط اسپم داده و حرف مفت زده
خو بیا دوتا پست جوک و سرگرمی هم بزار بعد بحث هم بکن
کسی که پست مفدی(خنده و سرگرمی (sm59)) نداره دلیلی نداره فقط حرف مفت بزنه
ولی هر کار کردم نشد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبیر(sm2)نقل قول:
فرار کنین حش..ر نوید زده بالا(sm2)نقل قول:
احسان اگه ناراحتی بریم راحت شینقل قول:
شیخ ، حسابت جداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا طرف صحبت شما نبودی شیخ
شوما و صابر پایه خنده و جوکید .. (sm127)
تاپیک به وجود شما گرمه
نقل قول:
نقل قول:
رفیق درست نیست این لحن حرف زدنت ، انجمن واسه دور همی هستش ، سایت جوک نیست که فقط جوک پست کنیم.
خو خوشگل پسر نقل قولا رو نخون ، چندتا صفحه رفتن عقب واسه رسیدن به پستای جک که انقدر ناراحتی نداره .
من اصلا خوشم نمیاد بیام فقط جک بزارم اینجا ، من واسه هم کلام شدن با چهارتا آدم تازه میام اینجا .
اگه خیلی ناراحتی باید بگم به قول دوستان تاپیک زدن کاری نداره .
البته قبول دارم که باید رعایت کرد حدشو و دیگه زیاد از حدش نکنیم که دوستان لطف میکنن رعایت میکنن .
دوست ندارم دوستام با هم سر موضوعات بیخودی بحث میکنن ، ارزششو نداره بهتره با هم دوست باشید .
نقل قول:
ولی عصبانی میشی غلط املاییات کثرت پیدا میکنه به توان ان (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان دادا ، آرام تر فرزندم ، فروتن باشه (sm127)
هدف تاپیک زدن جوک و عکس های شادی و سرگرمیه!
اما بعضی ها حتی یک پست به درد بخور هم نزاشتن ، بعد فقط چت و چصحبت های شهخصی بی موردشون را اینجا مطرح می کنند
اصلا هدفم ناراحتی کسی نیست ، ولی هدف
ما هم که تنهایی نمیتونیمنقل قول:
به خدا اگه چنتا بچه ها نبودن اصن تو این تاپیک که هیچ تو این سایت نمیومدم
نمیزارن که نمیزارن ، فدای سرت و سرشون ، مگه هر کی میاد اینجا قراره مطلب بزاره ، اینایی که میگی دوستام هستنو دلگرمی واسه گذاشتن پست .نقل قول:
احسان اخلاق خوبی نداری که با خیلی از بچه های اینجا مشکل داری و همیشه ازشون ناراحتی ، سعی کن این اخلاقتو عوض کنی.
مگه منظور دور هم بودن نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیش کشک
آره اولا که امروز اعحساب ندارم .. و نمی دونم چرا این طوری شد برخوردم (sm54)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفت منطقیه پسرم
اما رعایت بعضی چیز های هم خوبه والا (sm172)
تاپیک چت روم مشخصه موض عات دیگه و تاپیک ماشین و این جور چیز ها هم مشخصه
اینجا و فقط شادی و خنده .. البته اگه بزاند و
حداقل یک جوک بزار یا یه چیزی (sm70) بعد شونصتدتا پست چت و صحبت بزار
و هنوز یاد نگرفتن پست های را تو پست نفل چندگانه جواب بدن ، هم کار باعث زیاد شدن صفحات الکی میشه
من كلي نقل قول گرفته بودم كه با فتواي احسان خان ، انصراف دادم
احسان خان ، صاحب محترم تايپيك شادي ، اگر اينجا پا گرفت ، اگر پر بازديد شد هم زحمت بچه ها براي مطالب طنز بود هم جمع شدن يه سري دور هم و شكل گيري دوستيها، اگر فكر ميكني كه فقط 4 نفر موظف هستن بيان اينجا جوك بذارن و 20 نفر هم لايك كنن ، بايد به خدمتتون عارض شم اين خبرا نيست
به شخصه ديگه اينجا مطلبي نميذارم خوش باشيد(sm10)
الان ابراز وجود کردی مثلا ؟
مهم نیست ، شما دعوت کن ، ما از خونه شام درست میکنیم و با خودمون میاریمنقل قول:
اصلن مگه توی عروسی آدم شام میخوره ؟ اگه قرار بود شام بخوره که بهش نمیگفتن عروسی ، میگفتن مهمونی
اشتبا برداشت نکن (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لپ کلام من اینه
پست ها در نقل چندگانه باشند و نه هر پستی که طرف نبوده بیاد تک تک جوا ب بده
بدون چت فایده نداره اصلا
اما نه فقط چت خالی
اصلا خدایی نکرده نمی گم کسی وظیفه داره ج.وک بزاره(sm25)
هدف سرگمی و خنده وسلام
شوما زیاد ناراحت نباش
روال کار همون ه که بوده
البته بهتر بود بیانم را کمی عوض می کردم و باعث ناراحتی نشه! اینم تقصیر روز بد امروزم بوده(sm54)
چرا دادا همینه وگرنه چقدر زیاده سایت جک ...نقل قول:
اعصاب خوردتو سر بقیه خالی نکن ...نقل قول:
میبینی که بقیه بچه ها نظرشون بر خلاف نظر تو هستش ، به اکثریت باید احترام بزاری هر چند برخلاف میلت باشه ...
ای بابا ای بابا ، خوشم نیومد از این حرفت مینا جان ، لطفا قهر نکنه هیچ کسینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
خلاصه کنم.... (هرچند نمی خوساتم بگم)
طرف حساب حرف هام یک نفر بیشتر نبوده و تمام (sm25)
با عرض معضرت از همه و بقیه دوستان (sm19)(sm10)
آقا من در جریان نیستم ... 2 ساعت نبودم ... چی شده ؟
احسان فتوا دادی عمو ؟؟؟ ببین فقط اینو یادآوری کردم که اون موقع ها هم که مرتضی بیانیه میداد همه به ت.خمشون حسابش میکردن و باهاش لج میکردن
فقط خواستم یادآوری کنم عاقبت بیانیه چیه
این جور فروم ها معمولا همه میخوان اسپم بدن ، حالا این تاپیک نشد یه تاپیک دیگه ...
هفت شبانه روز عروسیه ، شام نخوری از گشنگی میمیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خونه داری میای کادو یادت نره (sm70)
به هر حال فکر میکنم من اگه جای تو بودم بخاطر ناراحت کردن اکثر بچه ها ازشون معذرت خواهی میکردمنقل قول:
بیا یکی به این بگه مشکل چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پست ها را بخون عزیزم
همون بهتر که نمیگفتی (sm25)نقل قول:
آ قربونه پسر ، الان بهتر شد (sm10)
تو رو چی شده مادر زن صابر ؟ تو چرا شاکی شدی ؟ بابا بیخیال ...نقل قول:
بچه های فروم دزدن ، یه وقت زبونم لال صابر رو میدزدن ... خلاصه که به فکر آینده ی صابر باش
عاقا اجازه بدین من برم وزیر امور خارجه بشم ، روابط دیپملماتیکم خوبه ها ؛ آینده دارم (sm2)
بحــــــــــــــــــــث را همیتجا خاتمه می دهم، لطفا بیش از این کــــــــــــــــــــــــ شش ندید (sm19)نقل قول:
51 درصد مشکل از من بود، (پر رو نشید چون حرفمم را زدم و مشکل حل شد)(sm59)
پست های شادی را ادامه می دهیم... (sm70)
تاپیکت ارزونی خودت... یا علی(sm26)نقل قول:
علی یارت...(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
چه سرعتی(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
دیگه گندشو در آوردین ، تا وقتی که همه ی دوستان قهر کردناشونو کنار نزاشتن و دوباره مثل قبل از حرفای احسان نشدن من دیگه اینجا مطلب نمیزارم
صابر جون بچه نيستم قهر كنم فقط چون قبل از عذر خواهيش اونطور تند حرف زد و من اهل بي ادبي كردن نيستم ترجيح دادم پست نذارم همين (sm19)نقل قول:
صابر جونم بیا تو اوج خدافظی کنیم(sm2)نقل قول: