اصلا زن هم هوس کردم این همه گفتی (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا زن هم هوس کردم این همه گفتی (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک ـشون باشه... منم بدم نمیاد همسرم یه شب بارونی ببرتم زیر سقف یه آلاچیق واسم گیتار بزنه و بخونه منم واسش... (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نويد برو سيب زمينيتو درست كن حالا دست به نقد تر ِ(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برقصي؟ (sm59)
لخند زد و دستامو گرفت ، اما توی خواب
اگه مادر من بخاطر کاری که من بهش سپردم (که حالا بماند که کار صحیحی نیست در این مورد) 11 ساعت بدون صبحونه و ناهار و استراحت بشینه پای کامپیوتر خودمو از پل سپید پرت میکنم تو کارون (sm25)نقل قول:
خودش کجا بود امروز؟
(sm165)
برنامه کوتاه مدت: نماز... تماس با مادر... شستن ظرفا... سیب پنیری (sm164)(sm2)نقل قول:
حالا... بهتره وارد زندگی خصوصی دخترت و دومادت نشیم (sm120)نقل قول:
(sm141)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]