روزبه نعمت الهی - زخم (sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
روزبه نعمت الهی - زخم (sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
(sm70)نه خوشم اومد مجمع وضش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بابا راحت میتونی بهترین گوشی لومیا رو بگیری
والا من از بازار موبایل خبر دقیقی ندارم خودت باس بری بچرخی تو این سایتا خبری موبایل بفهمی اوضاع چیه من یه چیزی خونده بودم تو ذهنم بود بت گفتم
(sm132)
- (sm50)
این همه مدت کار کردیم یکم هم پول خرج کنیم جای دوری نمیره بیشتر از 2 تومن هم شد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به غیر لومیا این سامسونگه اچ تی سیه اپله اینها تائید نمیکنی؟من کلا از موبایل اندازه ممه سر در نمیارم(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایت تخصصی مایکروسافته فروشگاهم داره
خب اینا هر کدومشن یه قابلیتی دارن یه کمبودی تو میخوای گوشی هوشمند بگیری اصن برات مهم نیس سیستم عاملش چی باشه ؟ اپل خب بهترینه ولی زیادی گرونه سامسونگ قوطی پلاستیکی ولی خیلی رابط کاربری خیلی راحتی داره htc خیلی خوبه خوش ساخت ولی رابط کاربری زیاد برای ما ایرانیا خوش دست نیس امکاناتشم تو ایران جواب نمیده و ...
چرا واسم مهمه از نظر تو وین خوبه یا اندروید؟ من خودم چون گوشیم قدیمیه تا حالا اشنایی باهشون نداشتم من یه گوشی منیخوام که سیستم عامل در یه جمله عالی و با سرعت باشه از نظر سخت افزاری هم بتونه در حد یه نیمه لب تاب کارکنه واسم و بدنه قدرتمندی هم داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم Riverside داره میاد (sm118)
این چشممو گرفت(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول: