(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقت ـه گوش ـش ندادم ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دانشگاهه قزوين ِ ميدوني خودم دوست داشتم همه كاراش سر وقتُ به موقع باشه اين شد كه به اينجا رسيد ولي از طرفي انقدر خسته شدم كه دختر رو بكل تو كاراش تنها گذاشتم باور ميكني از اول دبستان تا سوم دبيرستان نميدونم چي خونده فقط پيگير نمراتشم (sm172)
(sm21)نقل قول:
پخش شد...
از فحش راننده تاکسی به من... (sm178)
اي شكموووووووووونقل قول:
تا کی میخوای به همین منوال ادامه بدی؟ واسه خودشم بدـه ها... فکر کنم زیادی بهت وابسته ـس...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترت شاکی نیست از این همه تبعیض؟
عروت الوثقی هایی که نخی ان (sm25)
(sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]