(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتقل میشه به یه آپلود سنتر دیگه
منم موافقم ، اگه همه بچه ها موافقت کنند خیلی خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amintabibzadeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن محمد جان بیا یه کاری کن شما ، واس هر ماه یه تاپیک جدا نزن ، همه ماه ها رو تو یه تاپیک بزن و آپدیت کن ، فک کنم خیلی بهتر میشه و آلبوم های قبلی هم اونجا لیست میشن و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایده خوبیه
دوستان من لینک آلبومای دریای بی پایان و به یاد آن گذشته رو فرستادم فعلا اعتبارم زیر هزار تومنه. لطفاً دوستانی که آلبومای ارزونتر برداشتن زحمت این آلبومو بکشن. ممنون
دوستای من یه پیشنهاد
این آلبوم "[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] " رو بزن به اسم من ، من اورجینالشو پیگیر شم و سفارش بدم تا برسه دستم و آپ کنم
تو آلبوم های ماه بعد منم شریک باشم
اگه موافق باشین ، لینکای آلبومای دیگه رو شما بفرستین به دوستان ، به محض اینکه برسه دستم لینکشو ارسال میکنم
تا چند لحظه دیگر وضعیت این آلبوم هم مشخص میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرآیند خرید مجموعه آلبوم ها تمام شد.
آلبوم فیه ما فیه خریداری شد.
با تشکر از یوزرهای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] & [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که در خرید این اثر همکاری کردند.
محمد جان من دیر متوجه شدم ، سهم من چقدر میشه با کمال میل تقدیم کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)