خوب از سیو خودت رفتم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب از سیو خودت رفتم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجببببببب !!!!!!!!!!!!!!! والا کله یه روز تعطیل و گذاشتم روش ولی هیچی نشد چطور تو 2 3 ساعت تونستی بازش کنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
- (sm111)
بهرحال فعلا دمتگرم تا برم خونه ببینم چه کردی (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران من هرچی گشتم کرکی غیر از codex واسه Metal Gear Solid V: Ground Zeroes پیدا نکردم
اصن هست غیر از codex ؟
نمیدونم نگا نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کودکس که خوبه مشکلت چیه؟
وقتی رو بازی میزنم حدودا 5 دقیقه طول میکشه تا اجرا بشهنقل قول:
بعد یه سوال دیگه
من رو لپتاپ نصب کردم با این مشخصات:
RAM=4
VRAM=1
همه چی رو هم گذاشتم روی low ولی خیلی کنده اصلا نمیشه بازی کرد
یعنی سیستمم نمیکشه؟
بازی حداقل 2 گیگ VRAM میخواد
به نظرت اورکلاک کنم؟
خیلی بازی قشنگیه (sm74)
ویندوزت چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-EYE [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل لبتابم بگو
ویندوز 8نقل قول:
DELL inspiron 15-3521
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که گفته دو گیگ میخاد چرته به نظرم... چون خیلی از بچها با گرافیک 512 هم بازیرو انجام دادن...نقل قول:
این کندی هم از کرک نیست خیالت تخت چون خودمم با همین کودکس بازی میکنم الانم بازی رو سیستم نصبه
بیشتر میگم از ویندوزته!!!!!
بعد از 5 دقیقه که میری تو بازی مشکل دیگه نداری که:مثلا کندی یا کرش یا .................