(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mona 4z [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف نیست چاوشی گوش ندی بری این دوتارو گوش بدی (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mona 4z [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف نیست چاوشی گوش ندی بری این دوتارو گوش بدی (sm3)
هههههههه چاوشی هم دوست دارم ولی با اهنگای محسن یکانه خیلی خاطره دارم. آهنگ هاش تداعی گر بهترین خاطرات زندگیمه. خصوصا البوم های قدیمیش و اهنگ گناهی ندارم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی هم قدیم که با یگانه میخوندن بیشتر دوست داشتم. خصوصا اهنگ نفس بریده ... (sm88)
آره منم این آهنگشو دوست دارم ....ولی فقط آلبوم نفس های بی هدف با آلبوم رگ خواب با آهنگ خیابونا و بخندنقل قول:
الان دیگه عصر عصر چاوشی ــــه .... (sm127)رضا صادقی که همش بلده بره آمریکا از خودش عکس بگیره نکبت با اون صداش اه اه ..... (sm3)
گوش نده رضا صادقی .... (sm89) (sm2)(sm89)
حسام
مشهد
مهندسی معماری
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
یوزر : sahand71
اسم : سهند
محل اقامت : شهرستان سرسبز تالش - گیلان
خواننده : داریوش سیاوش قمیشی معین و ...
شغل : دانشجو
کماکان همینا ولی آپدیت داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن : 4 ماه دیگه میشه 34 ( 2 شهریور تولدمه ، گفتم که گفتَه باشم )
وضعیت : متاهل شدم دارای یک فرزند پسر ( گُل پسر ِ بابا ) و همچنان شاغل هستیم دیگه چون زندگی خرج داره
تحصیلات که همونه چون وقت نمیشه دکتری بخوانم البته دکتری به دردم نمیخوره چون دکتر مهندس میشم و باز هم البته با ازدواج دکتری و سپس با بچه دار شدن فوق دکتری را اخذ نموده ام
علایق : همونا فقط زندگیم هم اضافه شده بهش
خواننده مورد علاقه : همونا کسی اضافه نشده بهشون چون داخلی ها به جز چند نفر رو خواننده نمیدونم
القاب که تموم شد (sm120) فقط دیدم کسخل هم گفتن یه بار ( خودم هم بارها گفتم ) ، خالی بند و متوهم هم دیده شده
سلام عزيزم خوبي؟نقل قول:
خيلي خوش اومدي به موزيك باران
به به عجب علايقي عجب تيمي عجب خواننده هايي
همگي ٢٠(sm10)
(sm19)
(sm174) بخولمت عمویینقل قول:
نوشته اصلی توسط melina1382 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]