@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
l.a. noire
رو تا حالا بازی کردی؟
به نظر میاد شبیه مافیاس ولی همش سوال و جوابه تیراندازیش کمه
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
l.a. noire
رو تا حالا بازی کردی؟
به نظر میاد شبیه مافیاس ولی همش سوال و جوابه تیراندازیش کمه
اره بازی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به مافیا نمیرسه
درکل بازیه خوبیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی قراره بیاد؟
قراره که بهار 2016 بیاد
اگه نسخه pc تاخیر نخوره
مکس پین 3 رو بازی کردی؟
اگه بازی کردی کدوم نسخه؟
اره یادش بخیر اون موقع 360 داشتم (sm120)نقل قول:
بازیشو هنوز دارم
کنسول نسخش با کامپیوتر فرق میکنه!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالا همه بازیا رو امتحان کردی (sm51)
من نسخه بلک باکسشو دانلود کردم هی موقع نصب ارور میده رفتم تو انجمنای ایرانی همه همین مشکلو داشتن
میخوام نسخه فشرده r.G. Mechanics رو امتحان کنم (15 گیگ) (sm172)
مشکلت چیه با بلک باکس؟نقل قول:
من مشکل ندارم خود تیم بلک باکس این بازی رو درست ریپک نکرده تو یوتیوب هم همه این مشکلو موقع نصب دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی fixer پرمیوم هم ریختم جواب نداد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد یه نفر نوشته بود حتی اگه بتونید نصب کنید فایده نداره چون تو مرحله 7 انگار گیر میکنه و از این دست مشکلات . . .
منم نامردی نکردم بازی رو سریع شیفت+دیلیتش کردم (sm120)
آقا اسم این آهنگه چیه که از رادیو تو مافیا 2 پخش میشه؟
یه آهنگ لایت که یه مرده اینو زمزمه میکنه:
دام دووو دام دو دام دوئوئو
بعدش یه خانمه هم میخونه