(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی اسکوتر نذاشتی که(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی اسکوتر نذاشتی که(sm54)
ميخواستم بعده ٢ كه خلوت ميشه سرم با يه چندتا ترك ديگه بذارم ولي الان تا يه ربع ديگه همونو برات ميذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عزیزم(sm19)نقل قول:
اسم یکیشون کلاسیک من بود بقیه یادم نمیادنقل قول:
دی جی به من فاز بده
ترکای ناز بده(sm2)
نتم رفت دیر شد دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ورژن ارومترم داره خواستی بگو اونم بزارم
الان بیشتر الکترونیک گذاشتم اون هیپ هاپ بود بعدشم تو سلیقت تخمیه که به اون میگی تخمی برو نبینمت تخمی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اتفاقا جزو سلایقمه منتهی سطحشون حداقل برای من پایین بودنقل قول:
اینایی که تو تاپیک گذاشتی بهترن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)
الانم یکی تو همین مایه گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)