من خیلی بعید میدونم آلبوم فقط 128 ریلیز بشه ، خیلی بعیده . همین موزیک باران 320 اصلی میذاره شک نکنین . موزیک باران سایتی هست که زودتر خود خواننده آلبوم ریلیز کرده قبلا .
نمایش نسخه قابل چاپ
من خیلی بعید میدونم آلبوم فقط 128 ریلیز بشه ، خیلی بعیده . همین موزیک باران 320 اصلی میذاره شک نکنین . موزیک باران سایتی هست که زودتر خود خواننده آلبوم ریلیز کرده قبلا .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRARDAVAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...
سلام پس آلبوم استاد چی شد ، چرا نمیاد پس ، چقدر تاریخ هایی که اعلام میکنن عقب و جلو میشه 🤔
کارای قبلی کلتکس زمانی که سایتشون بصورت آزمایشی کار میکرد با کیفیت 128 بود
این امکان هم هست این آلبوم با کیفیت بالاتر بیاد
هرچند بعضی ازدوستان که رابطه خوبی با بهروز لطفی پور دارن چند وقت دیگه کار رو با کیفیت flacمنشر می کنن
چرا سیاوش یه همچین حماقتی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم اگه 320 نیاد گوش نمیدم و میدانم که خیلیا ممکنه تو ذوقشون بخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس واقعا افسوس . من از شما خواهش می کنم اگر 128 اومد آلبوم فقط ، همون 128 اوریجینال قرار بدین . عجیب هست از سیاوش قمیشی چنین کاری !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط emadatr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه در این حدی نیست که کسی گوش نده انصافا 128 رو . یه زمانی سایت مرحوم سرزمین دات اورگ 24 میذاشت و یادمه به خاطر سرعت اینترنت 128 برامون آخرت کیفیت بود . اگه فقط 128 منتشر بشه چاره ای نیستش دیگه ، کیفیت خوبی هست 128 هم ولی خوب 100% به 320 نمیرسه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول داداش پول(sm50)
سیاوش قمیشی به خاطر همدردی با واقعه زلزله آلبوم رو ۲۳ منتشر نکرد و موکول شد به امشب راس ساعت ۸:۳۰ که آلبوم سرگذشت بصورت معمول (فیزیکی) منتشر نخواهد شد! شرکت کلتکس از انتشار این آلبوم بصورت اینترنتی روی نسخه جدید وبسایت کلتکس به قمیشی موزیک خبر داد و اضافه کرد که آهنگها و ویدیوهای آلبوم فقط برای شنیدن و دیدن و نه دانلود ؛ بصورت رایگان منتشر خواهند شد!
این چه حرکت چیپیه؟!از سیاوش بعیده که تن به همچین قراردادی داده.هفت سال منتظر بمونی بعد کیفیت ۱۲۸؟!!!مگه ساسی مانکنه که بیت ریت مهم نباشه؟!الآن داغون ترین خواننده ها هم به کمتر از ۳۲۰ رضایت نمیدن.مگه اینکه بعده چند ماه بهروز لطفی پور کیفیت flac رو بذاره...