یواش یواش تو قلبم خونه کردی........یواش یواش منوووووو دیونه کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یواش یواش تو قلبم خونه کردی........یواش یواش منوووووو دیونه کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شب مهتاب...ماه میاد تو خواب...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو برو که خسته از شکستنم.............من عاصی از هر عشق و دل بستنمنقل قول:
من با زخم زبونات رفيقم... مرحم بزار با حرفات رو زخم عميقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به فکر خستگی های پر پرنده هام... تو بزن تبر بزن...
من که با این برگ ریزان روز و شب سر کرده امنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد گل امید را در سینه پرپر کرده ام
من با تو خوشم تو خوشی با دل من... از دست منو تو غصه ها خسته میشن...
نه قراری...نه دیاری...که بر ان سر بگذارمنقل قول:
منو ببخش که ساده از عشق تو گذشتم... سپردمت به تقدیر بار سفر رو بستم...
نه نگو دیگه نمیای..........اخه دلم میگیرهنقل قول: