(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ این طرفدارای شادمهر کجا ؟ (sm14)
دهنش سرویس (sm2)
(sm2)ممد دهن لق
من با زخم زبوناااااااات رفیقم (sm50)
نه به ابر، نه به آب، نه به برگ،
نه به اين آبي آرام بلند،
نه به اين آتش سوزنده که لغزيده به جام،
نه به اين خلوت خاموش کبوترها،
من به اين جمله نمي انديشم.
به تو مي انديشم.
اي سرپا همه خوبي!
تک و تنها به تو مي انديشم.
همه وقت، همه جا،
من به هر حال که باشم به تو مي انديشم.
(sm25)(sm60)
(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm80)
123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm27)فرومی که اکبر خر ارسالش باشه
(sm2)ریدم
(sm2)
(sm29)
اکبر همینجوری اسپم میده که فاصلشو زیاد کنه اما غافل از اینکه حاجی مهدی در 5 دقیقه رکوردشو میزنه (sm14)
خوبه هنوز باران راه نيافتاده (sm14)
منتشر شد
(sm70)
(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این به آن و آن به این، بدبین
آن از این و این از آن، بددل
بعدِ من آنی به اینی نیست؛
این هم از آن*های بعد از من!!!
(sm50)
چته ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
چون پير شدي حاقظ از ميكده بيرون اي
البته در نسخه اصلي "حافظ" بوده ولي ما براي فهم بيشتر عزيزان اينجا "حاقظ "نوشتيم
سپاکا به سوگ سپاکو نشاست
مرا و غریو از من آمد بلند
قسم می خورم کم سوادان هنوز
پی معنی مصرع اولند
(sm70)
اگه زایمان طبیعی بشه،دیگه سر چهاردهمی زور زدن نمیخواد!یه سرفه کنی میاد بیرون!
همین ... ممنون :
كسي هست ؟ (sm29)
نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)چطوري پيموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) abol کیه ؟
(sm29) فكر كنم ممر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)نقل قول:
دهن سرویسا 3-22 سال پیش چنین حرکتایی میزدن دمشون گرم (sm29)
والا به خدا . در حيرتم (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظيم جديد از فرشاد حسامي
(sm29)
دلم گرفته (sm50)
نوکرم نوید (sm19)نقل قول:
بین دو تا پست قبلیم چه چرتی زدم (sm50)
نزدیک یکساله شبکه نسیم رودارن آزمایشی پخش میکنن تازه الان دارن افتتاحش میکنن از تلویزیونی که تبلیغ شیرین نوین رو پخش میکنه اینکارا بعید نیست