برو جلو ببین نامداری چه کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو جلو ببین نامداری چه کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرات ارون اسکی رفته
فقط هومن نامداری
از نزدیک دیدم کارشو دیگه
ارون و کوشان این بارو ریدن
اینجور حساب کنی تهرانی ها بیشتر هم ولایتی ان تا اون .. من الان حرکت کنم 3 ساعت دیگه تهرانم ولی 6 ساعت دیگه پیش ارونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرش نوشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکش بیرون تراکو (sm120)
(sm2)چه خودشو می خواد بچسبون به تهرانیانقل قول:
(sm2)دیگه همه می دونن مال کجایی
میکس مسترینگ محمد فلاحی خیلی خوبه
حسابی ریده به ارش پاکزاد
واااااااااای انفرادی عجب اهنگیه
هومن ترکوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووونده
من مال رشتم ، با افتخار. مشکلی داری ؟ تو مثلا بچه نافِ تهرانی؟ شما هم از درِ داهات پا شدین رفتین تهران ، برو پسوندِ شناسنامتو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم بودن مهمه نه این چرندیات
(sm132)
عزیزم من شناسنامم پسوند ندارهنقل قول:
از نطفه تو تهران بودم
(sm2) خواستم بهت بفهمونم قپی نیای (sm120)سه ساعت با تهران فاصله دارم
كي بود گفت تراك 3 آشفته س (sm120)
قشنگه كه
(sm25) ریدم به کوشان با این تنظیمای شخمی تخیلیش
از البوم قبلیش بهتره
جای خالی اهنگایی مثله زمستون و مسافر پاییزی و دیدار حس میشه
یه ترک هیت خوب نداشت
بهترين كارش اين بود كه خودش ملودي نساخته واسه آلبومش (sm132)
فاصله گرفتن از نوحه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته یکیشو خودش ساخته
ترک یک شروع بسیار خوبی داشت بارکلا
خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش يه دسته تقريبا
اين آشوب روو اعصابه (sm172)
تغییر ریتم ترک اول حرف نداره
کلا هر جا هومن نامداری تو اهنگاش هس خوب در اومده
مثله مجسمه
داره گریه می کنه
دوست نداشت
انفرادی
شونه های تو
اتفاقا اشوب شعر و اهنگش دلنشین ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسبت به اهنگ بهونه (sm25)
آره خیلی خوبهنقل قول:
آشوب و منتشر کرد گفتم یراحیم به خواننده های سی دی پر کن پیوست خیلی چرته
ترک آخر از ایده ی آرون استفاده کرده (ترک 2 خواجه امیری)
باریکلا آخرین اسیر (sm74)
شناسنامه پسوند داره ولی وقتی خیلی شخمی باشه میرن حذفش می کنن (sm120)نقل قول:
اونجا یه نفسِ سالم نمیتونی بکشی چیش قپی اومدن داره (sm2) خواستم بهت بفهمونم شهر با شهر فرق داره همه چیشون ، جغرافیات ریدس
همچی میگه تهران انگار گفتم لندن (sm2) یه مشت خاکو طبیعتِ ساختگی ، صد سال یه بارونِ اینجارو به زندگی تو تهران نمیدم
قپی (sm2) انگار دهه 30 هستیم که تهرانو شهر بودن قپی باشه
شما هم همه از داهاتاتون رفتین تهران
(sm120)اون ریتمو ارون به وجود نیاورده کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) آروم باش عزیزمنقل قول:
ترک سه خداییش به صداش نمی خوره
مثله اهنگ بهونه که خراب شده
کلا ریتم های اروم ترو بهتر میخونه
(sm2) باشه تو اینجوری فکر کننقل قول:
رشت شما رتبه اول بهترین ایالت خاورمیانه رو داره حتما (sm2)
(sm120)فقط ریتم نیست کل تنظیم خیلی شبیهنقل قول:
رنگ صداش هم عوض شده و پخته تر شده.واقعا واسه البوم خرج کرده کاش جوابشم بگیره.بهترین البوم سال تا الان بدون چون و چرا.تنظیم کوشان هم ضعیف بود خیلی.
اهنگساز تراک11 کیه؟
کوشان ..بعد قطار افتاده تو سراشیبی
علیرضا افکارینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Nastaran shirmohamadi
Madar
Mona e borzuei
Beeptunes mosahebe ekhtesasi ba mehdi dare ...
همین الان بیدار شدم دانلود کردم(sm25)
فعلا گوش بدم ببینم چی به چیه.ولی منم نظرم همینه که یه ذره صداش عوض شده جا افتاده تر شده
صداش نازک تر شده اتفاقا
هرچی گامش بالاتر میره نازک میشه صداش
تحریراش بهتر شده
مثل مجسمه عجب اوجه قشنگی داره(sm25)
هر کسی محل خودش براش بهترین جاشهنقل قول:
گیلان و مازندران اگه یه کشور باشن تو دنیا معروف میشن ولی شماها میاین تر میزنین تو طبیعت با بی فرهنگیتون فقط آشغال میریزین میرین (sm50)
قبلا صداش یه خشی داشت الان نداره صداش صاف شدهنقل قول:
(sm50) باشه تو با فرهنگینقل قول:
اصلا تو خوبی