آخرای دانلوده.خیلی سرعت پایینه
ببینم چکار کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرای دانلوده.خیلی سرعت پایینه
ببینم چکار کرده
میتونم آنالیزتون رو درباره کندی سرعت اینترنت ایران بدونم استاد؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراطها (sm2) من حاضرم یه دقیقه صدای دوگانه رو تحمل کنم ولی این خراطها یه صدم ثانیه هم حاضر نیستم گوش بدم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه انالیز میکنی بگو پولتو بدن اینترنت پرسرعت بگیری (sm2)
مرگه محسن البومو دان نکن من یکی تحمله انالیزاتو ندارم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2) با وجود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه فعال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه تاپیکا فان میشود (sm2)
آهنگ شماره ی 11 که کاوره..آهنگ"کناریت"
آهنگه عربیه،خوانندشم "Mohammad Hamaki" اسم آهنگشم"Haga Mestakhabeya" هست..بار اول گوشش دادم دیدم چقد آهنگش آشناس..رفتم تو اطلاعاته آهنگش دیدم نوشته آهنگساز حمید عسکری... شاید این واسه اون خواننده عربیه ساخته و بعد از اون خوندش!!
ولی آلبوم خوبیه در کل بعد از یه بار گوش دادن...خوبیه این دو تا آلبوم آخرش یعنی خوشبختی و از عشق اینه که آهنگاش یدسته و همشونو میشه گوش داد!!(sm50)
من حاضرم انالیزای اینو تا اخره عمر بخونم ولی صدای مجید ناله به گوشم نخوره اصلا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلواتی انالیز میکنه(sm2)
ابی جان چطوری.کجایی اینا خیلی دست بچه ها افتاده سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور که چیز بدی نیست همین عکس شما کلی کاور دارن تو کارنامه شون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط مونده بود به شادمهر تیکه بندازی که اونم الحمدالله انداختی(sm2)نقل قول:
من گفتم بده؟؟؟ من همچین چیزی رو تو پستم گفتم جدی؟؟ رفتم نگا کردم دیدم همچین چیزی نگفتم...گفتم زده آهنگساز"حمید عسکری" مسله اینجا بود...میشد بزنه"Arbian Melody" مثلا یا یه چیز دیگه!!(sm25)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس این پستت کی میاد استاد؟ (sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
آهنگ گریه مرد مثل آهنگای طلیسچیه (sm59)
نگفتید دوست گرامی.اما واسه بالابردن سواد موسیقیتو گفتم.موید باشید و سبزنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مچکرم استاد!!(sm10)نقل قول:
خدا شفا بده همه ی مریضان اسلامو!!(sm178)
سبز باشه یعنی دهنش بو بده؟(sm155)نقل قول:
به عرضتون برسونم که حتی خود خداوند هم از شفا دادن این بیمار : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
قطع امید کردن (sm2)
روز به روز افتضاح تر یکی از یکی بدتر ....باز چاوشی و یراحی و میشه تحمل کرد به عنوان در پیت ..اینا که دیگه خود پیتن..
(sm2)درپیت با خود( پیت )چه فرق هایی داره استاد ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا بهش میگی فلان آهنگ کاوره میگه مگه کاور بده؟!! میگی آواتارت کلی کاور داره در حالی که خوانندش اول کاور بوده بعد دست و پا در آورده!! میگه سواد موسیقیتو ببر بالا،اخه بگو اگه سواد موسیقیت بالا بود 4تا آهنگ خارجی هم گوش میدادی میفهمیدی کدوما کاور شده کدوما نه،،ما که سواد موسیقی نداریم ولی ادعایی ام نداریم،فقط موسیقیای متفاوتو سعی میکنم گوش بدم از هر کشوری و یکم سلیقمو ببرم بالا...ولی اگه به قول استاد هنوز سواد موسیقیم پایینه که نظرشون محترمه!!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدلای مختلفی داریم.درپیت.ته پیت.وسط پیت.برد پیت(sm2)نقل قول:
ببند بابا ریقونقل قول:
این یارو از نظر عقلی و روحی روانی مشکل داره شما زیاد جدیش نگیر به هر حال کسی که طرفدار دوگانه سوز باشه خود به خود مخش معیوب میشه به مرور زماننقل قول:
باید از کنار این بیماران عزیز با عطوفت رد شد (sm2)
یاد برد پیت نبودم اصلا (sm30)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو میتونی بابا جیگسا صدا کنی دخترم (sm30)
کلا علاقه ای به استفاده از پیانو و سازهای جدید نیست عسکری (sm30)(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimany [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیتار الکتریک هم اصلا نبود تو البومش
ولی باز اقلا مثه دوگانه الکی نمیاد رو البومش بزنه گیتار الکتریک هم هست بعد هر چی میشنوی نمیفهمی کجای البومش به کار رفته اخر سر معلوم میشه تو اهنگ درکم کن 6و8 ش یه تیکه به سختی شنیده میشه صداش(sm30)
به قرآن سرعت کلافم کرد کاشکی یکی یکی میگرفتم دوستان شما هم مشکل کندی دارید چکار کنم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
همگی با هم،الهی امین(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
ببین خدا میخواد تو این البومو گوش نکنی. دان نکن(sm2)نقل قول:
چیکار کنی؟ برو 2 گانه گوش بده مارو تنها بزار با این خواننده های کمتر از استاد بیگانه(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
راه حل نداری کمتر بخند پسر جان
یا الله صاحبش اومد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای فهمیدنه اینکه چه خبره باید بری 20-30 صفحه اخیره اینجا و تاپیک عبدل رو بخونی(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
جان؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایی نرو تازه داشتم باهات حال می کردم و از فتواهایی که دادی فیض میبردیم(sm2)(sm70)(sm30)نقل قول:
احساس میکنم جو تاپیک کمی سنگین شده برای اینکه جو عوض کنم این عکس زیبا رو میذارم :
دوگانه سوز ( شخصی که با دماغ به چاوشی حمله کرده است ) در کنار چاوشی و شهاب اکبری