کامپیوتر دوست ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کامپیوتر دوست ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکانیک خواجه نصیر نیووردی؟
الان من نمیتونم تصمیم بگیریم دارم دیوونه میشم
نه! سال سال بدشانسی بود خیلی ها تهران مکانیک و صنایع و شیمی قبول نشدننقل قول:
من جای شما بودم فعلا به عشق و حال ادامه میدادم و گاهی هم با آدم های خبره مشورت میکردم !! به نظر من بهترینشون اساتید دانشگاهن!! برو یکیو پیدا کن هم آزاد درس داده باشه هم سراسری!! خیلی خوب میتونه راهنماییت کنه بقیه اش هم توکل به خدانقل قول:
خوب میتونی خودت رو راضی کنی من نه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا نمیدونم واسه شیراز اگر کامپیوترش نشد یک سال دیگه بمونم یا نه (sm17)
من هم مثل شما بودم!! درست میشه!!! غصه نخور!!!نقل قول:
کی درست میشه دقیقا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)
کلا درس و دانشگاه اینجا به درد نمیخوره در ایران برای درس خوندن باید یکی از این دو انگیزه رو داشته باشی:1- مهاجرت 2-بخوای جلوی خانواده کم نیاری!
1 و 2 ش رو دارمنقل قول:
نفر اول یونیتون هستی؟
پس حله دیگه! گفتم بهت ! با همون کسی که گفتم مشورت کن! اون بهتر میتونه قانعت کنه!من از تو بدتر بودم!! من وقتی رفتم آزاد پشیمون شدم!! حتی میخواستم دانشگاهمو عوض کنم ولی بعد از دو ترم فهمیدم که قضیه چیه!!نقل قول:
تعریف از خود نباشه!نقل قول:
تقریبا درست گفتی
اون جریان یکمیش رو میشه بگی؟نقل قول:
کدوم جریان؟؟نقل قول:
همون قضیه که بعد ترم 2 فهمیدی!نقل قول:
راستی جلو خانواده مشکل نداشتی؟
نه اتفاقا خانواده دوست داشتن تهران بمونم!(به جز بابام که اونم وقتی رفت بایکی مشورت کرد مشکل حل شد)! بعد از ترم 2 فهمیدم که دانشگاه هیچی نیست! همه اش الکیه! مهم اول خود دانشجو هست بعد هم استادی که درس میده! حالا میخواد دانشگاه تو افغانستان باشه یا تویه شهر بزرگ مثل شیراز شما یا تهران ما!!نقل قول:
خلاصه اینکه همه جوره هست! من کسایی رو میشناسم الان تو دانشگاه ماا هستن ولی خداییش باید شریف درس بخونن و همینطور کسایی رو میشناسم که خواجه نصیر و ... میخونن ولی همون دیپلم باید درس رو ول میکردن
اگه کاری نداری من برم بخوابم!(sm27)
یعنی پشت کنکور موندن 100% اشتباه هست؟
من که میگم مهم هست
بله-با تجربه دو گرابش کنترل،ابزار دقیق و قدرت - در خدمت تمام دوستان -یک ترم هم سخت افزار را در خدمتم-تخصص اصلی هم چیزی دیگه است/نقل قول:
پشت کنکور بودن 100 درصد اشتباه نیست خیلی از مواقع کار بسیار خوبیهنقل قول:
والا خودمم نمیدونم الان گیج و ویجمنقل قول:
یوزرم شد فوق حرفه ای به دلایلی کردنش حرفه ای (sm54)
اگر کسانی دیگری درمورد آینده شغلی رشته مهندسی شیمی و پلیمر و برق ( مخابرات ) اطلاعی دارند لطفا بنویسند
اره سر زدم از صبح تقریبا بیشتر حرفهای بچه هارو خوندم ، حرف دوستان صحیحه ، رشته های مکانیک و برق در صورتی برو که علاقه و درست خوب باشه. کلا تو ایران این دو رشته مشکل تر از بقیه هستش یکی از دوستام خر شدو رفت مکانیک سیالات. و اگه پارتی داشته باشی فرقی نمیکنه چی خونده باشی...
از داغ دل علیرضا خبر دارم تازه اون دولتیه و من آزاد... اون میخونه و من نع ، وقتی هم پارتی باشه نمیپرسن مدرکت از کجاست و معدلت چنده.
اشتباه منو انجام نده مکانیک هستم، از هنرستان با تقلب و... اومدم بالا خلاصه کاردانی هر جور بود گرفتم ، کارشناسی هرچی واحد مونده همه محاسباتی، به قول دوستا ادم زحمتشو میکشه اما بازار کارش در حال حاضر داغونه ، فقط پارتی و بس
من که در کنار درس دارم رو شغل آزاد تمرکز میکنم که بعد تحصیل دستم به جایی بند باشه.
صنایع هم انکار اوضاع خوبی داره اما تا اون موقع که مدرک بگیری مملکت 100 جور رنگ عوض کرده،
شرمنده دیگه اطلاعاتم در بقیه رشته ها کامل نیست
راستی مهندسی صنایع و مهندسی پروژه
هنوز چندتا از رفیقام از صنایع تغییر رشته دادن به پروژه ، همه واحدهاشم مثل همه
دیگه همین
از بقیه مهندسی ها کسی اطلاعی داره؟ که خوبن یا نه
آخرش نفهمیدم خوبه ! بده! (sm10)
من چارت درسی هارو نگاه میکنم اینا هیچ چیزیش به مهندسی ربط نداره چرا؟(sm77)
25 سالمه اما 1% بار علمی ندارم. فقط خودت باید بری دنبالش بهت چیزی یاد نمیدن
چه دانشگاهی بودی؟ چه رشته ای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندسی برق رو در صورتی برو که ریاضی فیزیک قوی داشته باشی وگرنه میمونی چون خیلی درس هاش سنگین و سخته
مهندسی پزشکی عالیه به شرطی که بتونی واسه ادامه تحصیل بری خارج
مهندسی شیمی هم خوبه
مهندسی فناوری اطلاعات (IT) هم خیلی عالیه بازار کارش هم عالیه رو هوا میزننت من خودم IT میخونم
مهندسی صنایع هم خوبه فقط یه کم خلاقیت باید داشته باشی
مهندسی برق پزشکی و رشته های تاپ ریاضی درساشو باید خیلی خوب بخونی وگرنه خیلی راحت مشروط میشی و بعدم اخراج
سوال دیگه ای بود در خدمتم (sm10)
سلام چه دانشگاهی میخونی؟ برق مخابرات اطلاعی داری؟ ورودی چه سالی هستی؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shadow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم دانشگاهی حالا؟؟؟(sm59)نقل قول:
پست های قبل رو بخون میفهمی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه خارج رفتن اولا رتبه خوب میخواهد و دوما معدل خوب
(اصلا واجد شرایط نیستم در امسال)(sm98)
در مورد سوالت درباره آزاد اینو بگم که خیلی هم آسون نیست خیلی از دوستام مشروط شدن یا روی مرز مشروطی بودن البته دانشگاه های دیگرو نمیدونم
میدونم ازاد تهرانه ولی کدوم واحدش؟نقل قول:
سلام اول بزار رتبه ها بیاد بعد فکر رشته ها باشنقل قول:
نه برق مخابرات رو اطلاع ندارم
89 (sm10)