اخمش شبیه آب-دول-مالکیِ... یا داره میخونه یا شل گرفته با این حال درد داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخمش شبیه آب-دول-مالکیِ... یا داره میخونه یا شل گرفته با این حال درد داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.معلومه تازه واست اینترنت خریدن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اگر پنجاه میلیون نفر هم
به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند،
آن چیز ، همچنان یک چیز احمقانه است...
- آناتول فرانس
ﺩﺧﺘﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾﻤﻮﻥ ٨ﺳﺎﻟﺸﻪ
ﻳﻪ ﺣﻠﺰﻭﻥ ﭘﻴﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ
ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﺮﺟﺎ ﺣﻠﺰﻭﻥ ﻣﻴﺮﻩ ﺍﻳﻦ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺵ ﻣﻴﺮﻩ ﺻﻮﺭﺗﺸﻮ ﻣﻴﻤﺎﻟﻪ ﺑﻪ ﮐﻒ ﺯﻣﻴﻦ.
ﻣﻴﮕﻢ ﭼﺮﺍ ﺍﻳﻨﮑﺎﺭﻭ ﻣﻴﮑﻨﻲ عزیزم!؟
ﻣﻴﮕﻪ ﭼﻮﻥ ﺣﻠﺰﻭن ﻣﻮﻗﻊ ﺣﺮﮐﺖ ﺗﺮﺷﺤﺎﺗﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﯿﺰﺍﺭه ﮐﻪ ﺣﺎﻭﯼ ﮐﻼﮊﻥ ﻭ ﺍﻻﺳﺘﯿﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯿﺸﻪ ﭼﯿﻦ ﻭ ﭼﺮﻭﮎ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺮﻩ ﻭﺻﻮﺭﺗﯽ ﺷﺎﺩﺍﺏ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻫﺪﯾﻪ ﺑﺪﻩ
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﻦ 6 ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮﺩ
ﺻﻮﺭﺗﻤﻮ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﻢ ﺟﻠﻮﯼ ﭘﻨﮑﻪ ﻣﯽ ﮔﻔﺘﻢ:
آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ آ
خداییش شرف داره به این دو تا آلبوم دیروز و امروزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا مدا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امکانات نبود... تو چرا نشدی نکبت؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان اهنگی که معرفی کردم رو بگیر (sm88)
یه هفته ـس (sm172)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
ترک 1 همین الان رسید به دستم
صد درصد کاور هست
کجا میرن با کاور خواننده های ما
متاسفانه رونق مارکت موسیقی کم شده
باااووو اینجا شماله ، خاک حاصلخیزه هر جا آب بریزی جوونه میزنه ، شوووومبول ما هم جووونه زد رشد و نمو کرد اومد بیرون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سمت اهواز آب و هوا خشکه نباید لای پات ترک میخورد عایا؟
چرا رفتی تو گلخانه خودتو پرورش دادی و جوونه زدی ها؟ (sm2)
(sm2)نقل قول:
اما جدا از اینا زندگی مال ایناست دیگه نه ما ها....(sm50)
دیر آمده ای موسی...
دوره ی اعجاز گذشته است،
عصایت رابه چاپلین بده
تاکمی بخندیم...
"شمس لنگرودی"
بهت نمیاد مسافرکش باشی)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ترفند دخترا واسه ندادن کرایه تاکسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
فدا خنده ـت داش آرمین (sm19)(sm19)
به ما خسته ها
همیشه تهمت مغرور بودن میزنن
من بعضی وقتا
فقط حوصله هیچ کسی رو نداریم
همین
پ . ن (sm50)
بچگیای ما کجا بودی ببینی کارون چقدر آب داشت... زمستونا آلاچیقای ساحلی میرفت زیر آب (sm50)نقل قول:
هــــــــی... یاد قدیمای اهواز افتادم... شهرم نابود شده (sm81)
کیا؟ (sm50)نقل قول:
(sm2)تو با مهشید رابطه پنهونی داری ؟(sm88)(sm2)نقل قول:
فدایت (sm127)
پول دارا(sm50)نقل قول:
زنمِ... من ابی ـم مگه در جریان نیستی؟ (sm2)نقل قول:
(sm127)
(sm191)(sm85)
حاجی من دیگه اینجا نمیام میرم پیش محسن جووون(sm2)نقل قول:
یه بارم دوز دخترم رو میخاستم ببرم خونمون! خونمون خالی نشد!
رفتیم پارک رو نیمکت بستنی خوردیم نشد!
بلال خوردیم باز خالی نشد!
رفتیم سینما باز خالی نشد!
غروب شد رفتیم مسجد نماز خوندیم پشت سر حاج آقا بازم نشد!
رفتیم شام خوردیم بازم نشد!
ساعت دوازده و اینا بود بش گفتم نشد عزیزم دیگه برو خونتون
گفت: خونمون خالیه من میترسم برم>
من:||||||||||||
(sm2)(sm2)یادم نبود (sm93)(sm2) ی پیشنهاد دارم آقای صدا ! کمتر مشروب بخورین (sm93)(sm2)نقل قول:
نقل قول:
خسرو (بهرام رادان): خب رفت دیگه... رفت زن یارو شد... یه مایهدار ِ بیخود...
دکتر (آتیلا پسیانی): کچل ِ کوتولهی چاق...
خسرو: نه دکتر ... یارو شبیه جانی دپه ! (با حالت شعار و اندوه) غافل از اینکه پول خوشبختی نمیاره!
دکتر: اتفاقا پول از هر عامل دیگهایی بیشتر خوشبختی میاره...
خسرو: دکتر! از شما بعیده!
دکتر: چرا؟! چون حقیقتو میگم؟ چون حرف بابابزرگها رو تکرار نمیکنم؟ با پول میشه بدبختی رو فروخت... با پول میشه راحتی زندگی رو فراهم کرد... اصلا چطوره شما همهی پولاتونو به من بدین و خوشبخت بشین و من بدبخت بشم...
خسرو: دکتر!؟
دکتر: آقای خسرو! مسائل مالی در زندگی جدی هستن... گذشت اون دورانی که بگی اگه منو دوست داری با من روی یه زیلو زندگی کن... سوپرمارکت پول میخواد... خشکشویی پول میخواد ، مدرسه بچه، بیمارستان و ...
آتش بس 2 / تهمینه میلانی
کلیپ ـشُ پیدا نمیکنم... یه قسمت از آتش بس 2 هستش (sm50)
این آهنگایی که بچه ها توصیه میکنند رو حتما بگوشید
مثلا "دریا - امین رستمی" رو که رفیقمون @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] معرفی کرد عالی بود و براحتی ازش گذشته بودم
یا همین آهنگ " احساسی - مهدی احمدوند "هم خوبه و گوشنواز که @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو کرد
+ " چشای مست - سینا شعبانخانی " @ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از همگی
فقط سعی کن آواتار یا امضات یه شخص معروف نباشه وگرنه فکر میکنه خودشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخورم که نمیتونم بخونم عزیزم قربون شکل ماه تک تک ـتون (sm184)(sm2)نقل قول:
مورد داشتیم
پسره اومده تو گروه نوشته:
سلام بکس....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دختره گفته:
سلامبکــ.یر:|||
عشق یعنی همچین بزاری دهنش تا سه روز فقط غذای آبکی بخوره
اینم معرفی من:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواد یساری - خسته ام من(sm2)
شادمهرم الکلی کردی تو (sm3)(sm2)نقل قول:
خیلی با این جمله ـش حال کردم... نگفت با پول میشه خوشبختی رو خرید که ملت مثل همیشه پاسخ همیشگی و اعمقانه ـشونُ بدن... از یه زاویه دیگه بیان کرد (sm50)نقل قول:
تشکر سوم (sm50)نقل قول:
شادمهرم از وقتی دختر دار شد فهمید که مصیبتی گرفتار شده اومد پیش من گفت ابی تو که 3تا دختر داری به من یاد بده چطوری الکلی بشمنقل قول:
منم بهش گفتم ای جــــــــــــونی ماشــــــــــــالله (sm2)
بعله + آهنگ " خسته ایم ما - یساری فیت شاهین " (sm2)(sm2)(sm2)از دوست بیش فعالمون @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزتان را با گوزتان آغاز کنید...
ا 😌
ا ,_\ //
ا ) ) 💨💨💨💨
ا _|,|
ا 😌
ا ,_\ //
ا ) ) 💨💨💨💨
ا _|,|
خواهشا نخند علم اینجوری گفته:
آیامیدانیدگوزيدن فایده های بزرگی دارد؟!؟
بدن را شاد میکند
دستگاه داخلی بدن را خنک نگه میدارد
چاق و سرحال كننده است،
کل خستگی ازبین میبرد
هروقت ازخواب بیدارشدی یکی بزن تا خون بدنت با سرعت بيشتري به گردش در بياد، و از ورم معده در امان باشی.
زیاد گوزیدن عمرآدمي را زیادمیکند
مریضی های زیادی را از بین میبرد
هرنوع ازمریضی های خونی و معده را از بین میبرد
لذا بوی بدی که ازشکم خارج میشود اگر درشکم بماند سیستم ایمنی بدن را بهم میریزد.
سلامتی تو در گوزیدن توست.
ا 😌
ا ,_\ //
ا ) ) 💨💨💨💨💨
ا _|,|
خجالت نكشيد
گوزو باشيد و گوزو بمانید.
ا 😄..
ا ,_\ //
ا ) ) 💨💨💨💨
ا _|,
دوستان واسه سلامتی اطلاع رسانی کنید.
😷
گر محكم و مستمر بگوزى مردى!
بى خوف و خطر اگر بگوزى مردی!
مردى نبود به گوشه اى گوزیدن!
در جمع اگر بلند بگوزى مردى!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیش فعال نیستم!(sm2)
اتفاقا امروز خسته ام!
به خاطر همین هم پیشنهادم اون بود!
(کلا خواستم شوخی ای کرده باشیم شاد شیم)
(sm2)کاش از اول میدونستم تو رفیق نابابی ( به سبک سیامک عباسی بخون ) (sm2)نقل قول: