هفته دیگه منتظر پخش تیزر آلبوم جدید علی عبدالمالکی باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
هفته دیگه منتظر پخش تیزر آلبوم جدید علی عبدالمالکی باشید
دیگه طاقت ندارم...(sm127)
تو نیستی هواتو نفس میکشم(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
چطوری پسر؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع؟؟
کاشکی کارگردان یه آدم سرشناس بود!!! این بشر کاوراشم به دل آدم نمیشینه.
همیشه صدای علی عبدالمالکی باید جور ضعف های همکاراش رو بکشه(sm25)
از بس این بشر با معرفته.(sm128)
قربونت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منبع تمام اخبار شنیده ها و اخبار فیس بوکه
باید ببینیم چی کرده دیگه!!! البته تهیه کننده هم به آلبوم اولی ها زیاد بها نمیدن متاسفانه(sm172)
الــوعـــده وفـــــــــــــا
رضـا صـــــادقی , محمـد علیــزاده فیـت وُسعت صـــدای ایــــــران
تنــــظیم معــــین راهـــــبر
بــــه یـــاد مرتضــی پاشایی ...
ویژه برنامه احسان علیخانی شبکه سـه سیمــــــا
جزییـــــــــات بــــه زودی اعلام خواهد شد
کـــــــاملا اختصـــــاصــــــی
علی عبدالمالکی فن پیچ
-------------------------------
پخـــش تیزر : هفتــــــه آینــــــده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ششم اسفند ماه کنسرت علی عبدالمالکی در ارومیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لام و ارادت
این روزا شدیداً درگیر مراحل پایانی آلبوم هستم فقط به عشق خودتون.
فقط یک نکته می مونه و اونم اینه که من به غیر از همین فن پیج فیس بوک و اینستاگرام اصلی خودم که آدرسش و تو همین پست براتون مینویسم و مستقیم زیر نظر خودم هست به هیچ وجه هیچگونه پروفایل و صفحه ی دیگری ندارم که زیر نظر من باشه چه به عنوان هواداری و چه شخصی ..بنابراین ازتون میخوام که فقط و فقط و فقط و فقط تو این صفحه و اینستاگرام اصلی خودم از من حمایت کنید و به هیچ عنوان از صفحه ی دیگری حمایت نکنید .با این کار میتونید کمک کنید که بین هواداران هیچ دو دستگی به وجود نیاد و همه همینجا به هم عشق بدیم و عشق بگیریم.و از عزیزانی که دارن این صفحه هارو مدیریت میکنن خواهشمندم که برای حمایت از من این صفحات رو هر چه سریع تر ببندن...
دوستون دارم..
.بنابراین ازتون میخوام که فقط و فقط و فقط و فقط تو این صفحه و اینستاگرام اصلی خودم از من حمایت کنید و به هیچ عنوان از صفحه ی دیگری حمایت نکنید.(sm2)
یعنی با این حرفش چیز کرد به "پیچ فن". آی دلم حال اومد.
احتمالا تیزر دوشنبه سه شنبه پخش شه(sm172)
(sm146)(sm146)(sm146)(sm146)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر..................(sm142)نقل قول:
ان شا الله
نمیدونم تا کی باید بگوییم حیف بود , حیف شد ...
نمیدونم تا کی باید این سرطان لعنتی گریبانگیر عزیزانمان شود و کاری از دستمان بر نیاید و باز هم بگوییم صد حیف ...[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد عزیزم داغدارتم , سلام به مرتضی عزیزم برسون .
همین امشب ساعت 3 - تبریز عجب برفی میاد ... جای همتون خالی اومدیم برف بازی من علی عبدالمالکی ..... عاشقتونم
فقط تیزر بیاد خیالمون راحت بشه
کنسرت تبریز:
عوامل آلبومش رو اعلام میکنید؟
(sm170)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kaghazi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوامل آلبوم:
در بخش ترانه سرایی از حضور «علیرضا مرتضی قلی» ، «مریم اسدی» ، «امیر پیرنهان» ، «زهرا عاملی» و «مهرزاد امیرخانی» بهره بردیم و خودم هم چند ترانه دارم. در قسمت آهنگسازی تمامی ملودی ها به جز یک مورد برای خودم است و ملودی آن اثر هم توسط «مرتضی پاشایی» ساخته شده است. «امیر فتحی» ، «مهران عباسی» ، «کوشان حداد» ، «امیربهادر دهقان» و «معین راهبر» در بخش تنظیم حضور دارند و بنده نیز چند تنظیم را انجام داده ام.(sm98)
تو ص اول همین تاپیک هم بود.
امیر بهادر دهقان دیگه کیه>؟؟؟؟ زده تو کار استعداد یابینقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم دقیقا!!! آهنگ "تو کنار اون خوشی" علیرضا طلیسچی رو تنظیم کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این مصاحبه که عوامل رو اعلام کرده مربوط به سال گذشتس...ممکنه تغییرات داشته باشه
با حضور چهره های نام آشنای موسیقی
نخستین آلبوم رسمی «علی عبدالمالکی» منتشر میشود
موسیقی ما – مدیر برنامههای «علی عبدالمالکی» از انتشار قریب الوقع نخستین آلبوم رسمی این خواننده خبر داد.
به گزارش «موسیقی ما»، سامی آهنگری، با تائید خبر انتشار نخستین آلبوم این خواننده، از حضور چهره های سرشناس موسیقی پاپ در این اثر خبر داد.
آهنگری در این باره به «موسیقی ما» گفت: «مجوزهای شعر و موسیقی این آلبوم گرفته شده و تمام برنامه ریزی ما برای انتشار آلبوم در سال 93 است که اگر امضای مجوز نهایی نیز با مساعدت مسئولان محترم موسیقی کشور صادر شود، سریعا برای انتشار این آلبوم تا اواخر امسال اقدام خواهیم کرد.»
مدیربرنامه های عبدالمالکی در پاسخ به خبرنگار «موسیقی ما» درباره جزئیات بیشتر نخستین آلبوم این خواننده گفت: «15 قطعه جدید برای این آلبوم در نظر گرفته شده است. من با قاطعیت به شما می گویم که این آلبوم قطعا «آلبوم هیت» سال خواهد بود. مرحوم «مرتضی پاشایی» یک ملودی عالی برای علی ساخته و بقیه ملودی ها را خود علی عبدالمالکی آهنگسازی کرده است. در بخش تنظیم آثار چهره هایی چون مهران عباسی، امیر فتحی، معین راهبر، امیر بهادر دهقان، پازل بند، مجید اصلاحی و ... برای این آلبوم در نظر گرفته شده اند و ترانه سرایانی مثل مهرزاد امیرخانی، علیرضا مرتضی قلی، زهرا عاملی، نرگس جعفری و... ترانه های این آلبوم را سروده اند.»
مدیربرنامه های عبدالمالکی همچنین از ساخت تیزرهایی برای این آلبوم خبر داد و گفت: «تیزر و پوستر این آلبوم به زودی به صورت اختصاصی در اختیار «موسیقی ما» قرار خواهد گرفت تا در اختیار دوستداران این هنرمند قرار بگیرد. علی در همه این سالها بدون حتی یک آلبوم رسمی بیشترین کنسرت را در تهران و شهرستان روی صحنه برد که از این لحاظ یک رکورد به حساب می آید. امیدوارم بعد از انتشار آلبوم، همین رویه ادامه پیدا کند و قطعا به نظر من اتفاق های خوبی برای این آلبوم و علی عبدالمالکی رخ خواهد داد و گذر زمان می تواند ادعاهای من را ثابت کند.»
تیزر و اطلاعات دقیقتر این آلبوم بعد از اخذ مجوز نهایی انتشار از طریق «موسیقی ما» در اختیار دوستداران این خواننده قرار خواهد گرفت.
صدایی متفاوت.........
سلام و ارادت
تمام کارهای آلبوم به اتمام رسیده و بقیه ش برمیگرده به اون بالایی
دوستون دارم .
یعنی امیدی هست نوروز آلبوم مجازشو بشنویم؟(sm74)(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud888 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا که نه.
البته اگه حسودا بذارن.
سلام و ارادت
توی این روزهای سخت خیلی از عزیزان بودن که برادرانه و از ته دل به من کمک کردن تا آلبوم به بهترین شکل آماده بشه و دوس داشتم اینجا ازشون واقعاًتشکر کنم..مهران عباسی عزیز با اینکه سرش خیلی شلوغ بود کارها رو به موقع رسوند ...معین راهبر عزیز و با احساس که واقعا سنگ تموم گذاشت...فرشید ادهمی عزیز که فوق العاده هنرمند و خوش قلبه .......امیر فتحی عزیز که مثل یک برادر بزرگتر وقت گذاشت و 2 کار فوق العاده رو تنظیم کرد و خیلی لطف های دیگه رو در حق من کرد....امیر بهادر دهقان که جدا از تنظیم با احساسی که توی آلبوم ازش خواهید شنید یک دوست عزیز و با ارزشه برام....فرشاد یزدی عزیز که با اینکه تازه پدر شده و طبیعتاً وقت نداشت کارو رسوند.....بچه های گروه پازل که هنرنماییشون رو در آلبوم خواهید شنید .....کاووس حسینی با استعداد...
محمد فلاحی عزیز که واقعاً در یک تایم بسیار کم چند تا از کارهارو فوق العاده میکس و مستر کرد ..... مهندس اخوت ..
محمد تورانی عزیز ....علی دارابی بزرگوار که چند ساله دلسوزانه و برادرانه از هیچ کمکی دریغ نکرده...و تمامی کسانی که کمک کردن این آلبوم با تمام سختیهاش به اتمام برسه...همه ی عزیزان دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد که واقعاً لطف داشتند به بنده...با در نظر گرفتن اینکه فقط امضای آخر مونده که آلبوم بره برای انتشار و اینکه احتمالاً از روز 25/26 اسفند ماه همه ی ادارات رو به تعطیلی میرن احتمال این هست که پخش آلبوم بره برای اوایل سال جدید ...باید دید قسمت چی میشه ....ولی این مهمه که همه ی این کارها به عشق شماست ....عاشقتونم شدیییید.
تا این آلبوم نیاد من باورم نمیشه که واقعا میخواد آلبوم بده
اشکال نداره بزار بره واسه فروردین ولی لا اقل تیزر و بده تو کف بمونیم(sm74)
سامی آهنگری : انتشار آلبوم افتاد بعد از تعطیلات ایام نوروز ۹۴
دوستان یکم دیگه صبور باشید ، احتمال خیلی قوی پخش آلبوم " اردیبهشت " خواهد بود
دلیل های قانع کننده آقای آهنگری رو میتونید از اینستاگرام رسمی خودشون بخونید و در جریال قرار بگیرید
خب به نظرم دلیلش قانع کنندست. کلا تو ایام عید ملت اینقدر درگیر مسائل دیگه هستن که ممکنه در مورد آلبوم کم لطفی بشه!!! ما که 7 ساله صبر کردیم اینم رووش.
ای باباااااااااااااااااااااا ااااا تیزر و بده خب
کیا هستند؟ نمیدونید سروش هم هست یا نه؟
نع نیستش عوامل و پستای قبلی سعید گفت خود عبدالمالکی هم تو یه پست تقریبا اعلام کرد
اینا دارن چه غلطی می کنن؟؟!!!
دیگه شوروشو در آوردن با این اطلاع رسانیشون.(sm178)
(sm25)
(sm77)