دیگه پیر شدی مرد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه پیر شدی مرد (sm50)
(sm50)
چندین و چند بار گوش دادم حقیقتا آلبوم خوبی نیست متاسفانه . یادش بخیر قمیشی "فرشته ، الکی ، جزیره ، بی سرزمین تر از باد ، زندگی ، هدیه و ..." .
ی آلبوم کاملا متوسط
عالی عالی عالی .بهترین آلبوم ده سال اخیر
تراک۱ معمولی
فقط ترک 5 بقیه همه تحریرهای تکراری (sm77)
بذار نامه هاتو بهت پس بدم که فکرت نمونه دیگه پیشِ من
که با نامه هات خاطراتت رو هم ، بسوزونیشون تووی آتیش من
به چشمای من اعتنایی نکن ، به آهی که تووی صدای منه
خداحفظی کن خداحافظی ، بهت قول میدم دلم نشکنه
فرمایشت کاملا درسته.خود سیوش قمیشی گفته بود واقع سخت البوم دادن.بازاروحشتناک خراب موسیقی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم خوبی بود در کل...
احسنت به استاد قمیشی که با این اوضاع نابسامان موسیقی خارج کشور یه آلبوم تولید کرد...
فقط تنظیمات یکنواخت بهروز لطفی پور باعث شد آلبوم گیرایی آلبوم یادگاری رو نداشته باشه...
سبک تنظیمات و سمپل هاش شبیه کارهای 15 سال قبل بهروز صفاریان بود...
البومی فوق العاده از استاد قمیشی (sm127)
کلا یه سری که کلا هر اهنگی بیاد تو همین 20 ثانیه اول برای اینکه از کاروان عقب نمونن سریع کامنت میدن فلانه طرف داره صد تا کانال تلگرامی و گروه تلگرامی و انواع سایت ها رو باز و بسته میکنه و میخونه و کامنت میده میخواد مثلا با اهنگ هم ارتباط برقرار کنه اولین چیزی هم که میگن اینه که قدیما بهتر بود . عزیز من قبلا یهو بعد ماه ها چند البوم موسیقی رو تو یه cd mp3 میگرفتی میذاشتی گوش میکردی فوقش یه کتاب هم کنارش میخوندی و بیشتر حواست به موزیک بود تا کارای دیگه . همونا رو هم اینقدر گوش کردی برات خاطره انگیز شده . حالا مثلا الان البوم سرنوشت با بی سرزمین تر از باد جابجا میکردن باز یه سریا میومدن میگفتن این چه البومیه . البته اینو برای یه سری گفتم که واقعا از ته دل دوست نداشتن تکلیف یه سری که کلا واسه مسخره بازیو و اینکه بگن ما دیگه خیلی فراتر از موسیقی ایرانی گوش میدیم و به اصطلاح موزیک شناسیم و موزیک های سطح بالای خارجی گوش میکنیم مشخصه و با اونا کاری نداریم
آلبومش رو دوس داشتم برام حس آلبوم های قدیمش رو داشت ولی منتظر یکار در حد کار کلافه با تنظیم الیاس شیرزاد بودم که جاش تو آلبوم خالی بود.
آلبوم خیلی خوبی بود قدر بدونیم که دل تنگ میشیم چند ده سال دیگه واسه این صدای خاص(sm127)
آلبومش بد نیس بابا
فقط با کارای قبلیش متفاوته، شبیه اهنگای قدیمیشه
عاشقشم (sm127)
همه چی عالی....
سیاوش خواسته جواب طرفدارهای قدیمی مثل ودم رو بده....
تکرار گذشته ریتم و صدا و همه چی برای ماها اشناست...
فقط تنظیم اهنگ بیس دار واقعا جاش خالیه.
یه اهنگ تند با قدرت صدای سیاوش...
واقعا جاش خالیه نباید همش و میداد به یک تنظیم کننده بعضی ترک ها تکرار تنظیم کننده از یک ساز و قشنگ میشه حس کرد....
ولی عالیه....
واقعا حال کردم.
خوراک جاده و بارونه و بوی برگای پاییزی با خاک.....
عالی بود
مرسی استاد
دستت درد نکنه امیر جان...ولی حسابی خورد تو ذوقم...فعلا دست و دلم به دانلود کردنش نمیره تا ماه بعد که دانلودش کنم و بزارمش تو آرشیوم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تنظیم رو یک نفر انجام بده اونهم کسی که زیاد تجربه حرفه ای نداره همین میشه دیگه دوبار هم نمیشه گوش کرد مثل البوم اخری شادمهر
هم از شادمهر ناامید شدم هم از قمیشی
جفتشون دارن با اینکاراشون به خودشون ضربه میزنن یک عده از اسمشون نهایت استفاده رو میبرن
دانلود کنید و لذت ببرید مخصوصا ترک 5
منو برد به پانزده سال پیش(sm50)
بعد اینکه آلبوم سیاوش رو گوش دادید برید آهنگ قطار محسن چاووشی رو گوش بدید(sm181)
ستاره، آرزو و قول رو خیلی بیشتر دوس داشتم(sm127)
بذار نامه هاتو بهت پس بدم ، که فکرت نمونه دیگه پیشِ منچقد قشنگه این آهنگ(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
که با نامه هات خاطراتت رو هم ، بسوزونیشون تووی آتیش من
به چشمای من اعتنایی نکن ، به آهی که تووی صدای منه
خداحافظی کن خداحافظی ، بهت قول میدم دلم نشکنه
(sm10)
هرچه بیشتر میشنوم بیشتر جذب میشم
این همون سیاوش چندین و چندسال قبل هستش ساده و روان
با درود به حسن توجّه امیر خان که تمام 35 صفحه را تحمّل نمود ولی چون عدّه ای این تاپیک را به تسویه حساب وحرفهای بی ربط
وچندش آور کشیده اند خواهشن این تاپیک را جمع کن داداش امیر اعتبار سایت را نگذار عدّه ای با حیله و نیرنگ و دشمنی به
چالش بکشند - شما تاپیک اشکان 95 را که آهنگهای قدیمی بود جمع کردی که در ان تاپیک کسی به کسی توهین نمی کرد
ممنونم اگر برای ماندگاری و ارزشمندی سایت این تاپیک را فوری حذف نمایی . قربان شما بهرام (انسان) خاکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام، مچکر از تاپیک عالی درمورد استاد
میشه لطف کنید این ۱۶ تک آهنگ که اسم بردید رو در یک فایل زیپ، یا تک تک با بالاترین کیفیتهای موجودشون که دارید برای دانلود بزارید؟
انسان جان، شما از طرف کدوم نهاد مأموریت داری که حکم به بستن پیج های طرفداری خوانندگان «غیر مجاز» رو صادر کنی برادر!!
چرا این مأموریتت رو در تاپیک طرفداری جناب چاووشی که طرفداران محترمشون منتظرن یکی از یک خواننده یک تاپیک بزاره هجوم ببرن و اونجا جنجال ایجاد کنن ندادی؟
منالله توفیق حاجی
اجرکم عندالله
به به به این البوم ...به این صدای 70 ساله..(sm127)(sm127)
لذت بردیم در نوع خودش البوم خوبی هست
پول چی عزیز من پول چی ؟ کدوم پول ؟ مهرداد گدا و پول ؟ کلتکس و پول ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت سر نامردی و از پشت خنجر زدنه ...
نه پ بیاد با اساتید شیش و هشت : استاد وحید پویان و استاد هاشمی کار کنه خوبه ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استغفرالله ربی و اتوبوا الیه
اتوبو الی الله اتوبو الی الله
البته در اینکه آلبوم ضعیف بود شکی نیست
خب ب هرحال ی منفعتی داره برای سیاووش که اینقدر تبلیغ کلتکس رو می کنه دیگه وگرنه چه دلیلی داره عاشق جمالشونه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه از پشت پرده خبر داری برامون بگو(sm50)
دوستان لطفا نظر سنجی انتخاب بهترین ترک آلبوم در تاپیک قرار بدید.ممنون
----------------------------------------------نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده پنجاه سالمه وبه خوانندگانی که بیشتر از 100 نفر طرفدار دارند احترام هم میگذارم بنده ی حقیر کوچکتر از آن هستم که به
استاد قمیشی و تاپیکش بتازم و بگویم که غیر مجازه هیچ خواننده ای غیر مجاز نیست شاید در ایران خواننده ای که به
شئونات احترام نگذاره جلوشو بگیرند . وبه من ربطی نداره ولی قمیشی مجازترین خواننده کره ی خاکی است . و اعلام میکنم
هیچ مقامی در ایران به خود اجازه نمیدهد بی دلیل به استاد سیاوش قمیشی انگ غیر مجاز بزنه این
آلبوم استاد سیاوش بوی خدا دوستی وصلح و دور از تنهایی و بی کسی میده .
بنده فقط اشاره ام به افرادی هست که حتک حرمت میکنند و در انجمن و این تاپیک با کلمات رکیک به هم می تازند کمی دقّت
کن برادر هموطن من ، بنده به مدیر محترم سایت امیر خان پیشنهاد دادم و نه به شما
ترک ۱(sm127)
لایک ب حرفت داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش اهنگ میراث با همون تنظیم اولیه گیتار میومد بیرون
هیچ رقمه اینی که تو البومه جالب نیست
خیلی حال داد البوم
در کل آلبوم خوبی هست . من ترانه آرزو رو بیشتر از بقیه دوست دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mosk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم .