یهویی دلم خاست(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یهویی دلم خاست(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن و بچه فن پرسی(sm19)
(sm59)
سسک : مورینیو مرا به چلسی برد
فابرگاس در مصاحبه ی امروزش در برزیل در مورد دلیل رفتنش از بارسا صحبت کرد : "تصمیم گرفتم که زمان ترک بارسا فرا رسیده و باید به دنبال بهترین گزینه برای دوران ورزشی ام باشم.اول با ونگر صحبت کردم،او گفت که در پست من اوزیل را دارد و خیلی مشکل خواهد بود که از هر دوی ما در یک پست استفاده کند.سپس با مورینیو صحبت کردم و او دقیقا چیزهایی رو به من گفت که میخواستم بشنوم.او مرا متقاعد کرد که بهترین گزینه چلسی است.من چندین پیشنهاد واقعا خوب داشتم اما همیشه بازگشت به لیگ برتر اولویتم بوده و فکر میکنم تصمیم درستی گرفتم."
سسک همچنین درباره تیم ملی اسپانیا گفت : "اگر شیلی را نبریم باید به خانه برگردیم،راه دومی وجود ندارد.ما هر چه در توان داریم به کار خواهیم گرفت تا پیروز شویم"
تيرى هانرى :
نميدانم بعضى از اشخاص چطور ميتونن از بازيكنانى مثل ژاوى و مسى بیرحمانه انتقاد كنن :
ژاوی و مسی هديه اى از خداوند براى فوتبال هستن . . . . . . . . (sm25)
ژوزه مورینیو :
فابرگاس چيزاى زيادى به خط میانی چلسی اضافه ميكند سبك بازى او متفاوت است از ماتيچ ،اوسكار و راميرز الان ما بهترين خط ميانى رو داريم ! ! !
مشكلات سابق با فابرگاس ؟ آنها اتفاقات گذشته هستن من و او 5 دقيقه حرف زديم و همه چيز به خوبى پيش رفت
خرید بازیکن از رئال ؟ علاقه ای به هیچکدوم از بازیکنان رئالی ندارم ! ! !(sm14)
ايگواين به بارسلونا نميرود
باشگاه ناپولي شايعه رسانههاي اروپايي در خصوص پيوستن مهاجم آرژانتيني اين تيم به آبي و اناريپوشان کاتالونيا را تکذيب کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز گذشته نشريه مارکاي اسپانيا در نسخه اينترنتي خود در تيتري برجسته نوشت « ايگواين در يکقدمي بارسلونا». کمي بعد اسپورت، ديگر نشريه اسپانيايي خبري در تکذيب ادعاي مارکا منتشر کرد و در آن نوشت: ما با باشگاه بارسلونا در خصوص اين خبر گفت و گو کردهايم. ايگواين جايي در برنامههاي لوئيس انريکه (سرمربي جديد بارسلونا) ندارد و هيچ تماسي با باشگاه ناپولي گرفته نشده است. اطرافيان ايگواين او را به بارسلونا پيشنهاد کردهاند اما هيچ مذاکرهاي صورت نگرفته است.
به نقل از تسنيم، تناقض در اخبار دو نشريه اسپانيايي باعث ايجاد شک و شبهاتي در خصوص آينده ايگواين شد که سايت باشگاه ناپولي آن را کاملاً برطرف کرد. در بيانيه اين سايت آمده است: گزارش رسانهها حاکي از احتمال فروش ايگواين به بارسلونا هستند که هيچ کدام از آنها پايه و اساس ندارند.
ايگواين در حال حاضر تيم ملي آرژانتين را در جام جهاني 2014 همراهي و خود را براي دومين بازي آلبي سلسته در اين رقابتها که برابر تيم ملي ايران است آماده ميکند.
ايوان راکيتيچ به بارسلونا پيوست
لحظاتي پيش راکيتيچ در کمپ تمريني تيمملي کرواسي در برزيل، تستهاي پزشکي باشگاه بارسلونا را با موفقيت پشت سر گذاشت و تا ساعاتي ديگر با امضاي رسمي قراردادش به بازيکن بارسا تبديل خواهد شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبلغ توافق شده براي اين انتقال 18 ميليون يورو بعلاوه دنيس سوارس بازيکن تيم ب بارسا است.
سويا در حال چانه زني با بارساست تا مدت قرض گرفتن سوارس را از يک به دو سال افزايش دهد.
نشست خبري مسئولان بارسا امشب برگزار خواهد شد و راکيتيچ پس از پايان بازي هاي کرواسي در جام جهاني رسما به هواداران بارسا معرقي خواهد شد.
پيشنهاد وسوسهانگيز السد به ژاوي
هافبک تيم فوتبال بارسلونا احتمالا فصل آينده را در ليگ قطر بازي خواهد کرد.
به نقل از سايت قطري الکاس گزارشهاي رسانهاي حاکي است ژاوي، بازيکن طراح بارسلوناي اسپانيا در حال جدا شدن از اين باشگاه و انتقال به قطر براي بازي در ليگ ستارگان اين کشور است.
ژاوي از باشگاه السد قطر يک پيشنهاد وسوسهانگيز دارد و اين در حالي است که او تا دو سال آينده با باشگاه بارسلونا قرارداد دارد.
با اين حال طبق اخباري که اين روزها از باشگاه بارسلونا به گوش ميرسد گويا اين بازيکن در ليست اصلي لوئيز انريکه، سرمربي جديد بارسا قرار ندارد که همين موضوع امکان انتقال ژاوي به قطر را قوت بخشيده است.
در حال حاضر ژاوي با تيم ملي اسپانيا در برزيل به سر ميبرد.
لیونل مسی ستاره تیم ملی فوتبال آرژانتین روز دوشنبه اعلام کرد از آغاز جامجهانی دو تیم آلمان و هلند بهترین عملکرد را داشته اما بقیه تیمها هنوز همه توان خود را به نمایش نگذاشتهاند.
مسی در کنفرانسی مطبوعاتی در سیداده دو گالو، محل استقرار تیم ملی آرژانتین نزدیک شهر بلو هوریزونته برزیل اعلام کرد: «در نخستین بازیها، تیمهایی که بهتر از بقیه ظاهر شدند هلند و آلمان بودند.
اما تیمهایی هستند که هنوز همه کاری را که می توانند انجام دهند به نمایش نگذاشتهاند. این تیمها به مرور زمان بهتر خواهند شد».
هلند روز جمعه با تحمیل شکست سنگین پنج بر یک بر اسپانیا قهرمان جام جهانی قبلی، شگفتی آفرید.
آلمان نیز روز دوشنبه پرتغال را چهار بر صفر شکست داد.
مسی در مورد پیروزی سخت آرژانتین مقابل بوسنی (دو بر یک) و تاکتیک محتاطانه آلخاندرو سابلا سرمربی آرژانتین گفت: «سرمربی نمی خواست اجازه دهد سه امتیاز از دست برود».
وی با این حال اذعان کرد آرژانتین کارهای غیرعادی انجام داد مثلا عقب می کشید، فضا را برای بازیکنان بوسنی باز می گذاشت یا توپ را به سادگی به آنها واگذار می کرد.
مسی افزود بازی اول که بسیار تعیینکننده است، آسان نیست. دو بازی بعدی (مقابل ایران و نیجریه در گروه جی) ما را به آنچه که برای صعود از این گروه و رسیدن به مرحله یک هشتم نهایی به آن نیاز داریم، نزدیک خواهد کرد.
مهاجم اف ث بارسلون توضیح داد تیم آرژانتین در نیمه دوم با سیستم 4-4-2 حتی 4-3-3 راحتتر بازی کرد تا در نیمه اول که با سیستم 5-3-2 به میدان رفت.
مسی گفت: «ما با دو مهاجم در جلو (هیگواین و آگوئرو) و من در عقب راحتتر بازی میکردیم زیرا امکان ضد حملههای بیشتری را برای ما فراهم کرد و ما موقعیتهای بیشتری داشتیم».
زننده گل دوم آرژانتین اذعان کرد در بازی اول آن طور که باید، بازی نکرد.
او گفت: «برای گرفتن توپ مشکل داشتم و زمانی که توپ را میگرفتم دور از دروازه بودم. من باید اعتراف کنم توپهای زیادی را از دست دادم. ناراحت بودم از اینکه نمی توانم آنطور که می خواستم بازی کنم».
مسي: دوست دارم ايگواين به بارسلونا بيايد
مهاجم آبيواناريپوشان ازعلاقهاش براي پيوستن گونزالو ايگواين به بارسلونا خبر داد.
بر اساس گزارشهاي منتشرشده در رسانههاي اسپانياي لوئيز انريکه، سرمربي جديد بارسلونا به دنبال به خدمت گرفتن گونزالو ايگواين، مهاجم پيشين رئالمادريد است که در حال حاضر در ناپولي ايتاليا عضويت دارد.
به نقل از تسنيم، ليونل مسي، مهاجم آرژانتيني بارسلونا در اين خصوص گفت: دوست دارم ايگواين به بارسلونا بپيوندد چون ميتواند کمک زيادي به ما کند ولي در حال حاضر تمام تمرکزم را روي بازيهاي جام جهاني گذاشتهام و ترجيح ميدهم بيشتر در اين خصوص صحبت نکنم.
با وجود اينکه ايگواين از علاقمندي بارسلوناييها به جذب وي ابراز خوشحالي کرده است ولي باشگاه ناپولي با انتشار بيانيهاي اعلام کرد: شايعاتي که در مورد فروش احتمالي ايگواين به بارسلونا مطرح شده، کاملاً بياساس است.
مهندس هم رفت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضاي پيش قرارداد ژاوي با العربي قطر
ملي پوش پيشين روماني فاش کرد ژاوي هرناندس با باشگاه العربي قطر پيش قرارداد امضا کرده است.
ژاوي هرناندس که در طول هفتههاي گذشته شايعههاي زيادي در مورد خروجش از بارسلونا منتشر شده بود گفته ميشود با العربي قطر پيش قرارداد امضا کرده است.
اين خبر توسط دن پترسکيو، ملي پوش پيشين روماني در گفتوگو با Digisport اعلام شده است. پترسکيو ارزش اين قرارداد را 8.3 ميليون يورو و مدت آن را سه سال عنوان کرده است.
پترسکيو در اين زمينه گفت: ژاوي با العربي پيش قرارداد امضا کرده است. وقتي با او صحبت ميکردم اعلام کرد پيشنهادهاي بسياري از ساير تيمها هم داشته اما تصميم گرفته به دوران فوتبال حرفهاياش پايان دهد.
با توجه به اعلام پترسکيو اما اين خبر هنوز از سوي هيچ منبع رسمي تاييد نشده است.
اگر ژاوی میخواست بره چرا گذاشتند فابرگاس بره !!!(sm89)
همش تقصیر زوبی احمقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارتومئو گند زده به بارسا
بارسا این فصل نابود میشه
همه بعد اون فصل کابوس وار منتظر فصل نقل و انتقالات بودیم
اما با رفتن ژاوی و سسک و قبلشم پویول و ویکی الان میگیم کاش هرگز فصل نقل و انتقالات نمیشد (sm74)(sm25)(sm50)
یعنی کاری که راسل و دارو دستش دارن با بارسا میکنن آمریکا با هیروشیما و ناکازاکی نکرد (sm88)
بارسا نابود شد با اومد این کسخله !
تبرئه مسي از اتهام فرار از پرداخت ماليات
فوقستاره آرژانتيني بارسلونا از اتهام فساد مالي و فرار از پرداخت ماليات به دولت اسپانيا، تبرئه شد.
دادستان مسئول رسيدگي به پرونده فساد مالي و تخلف مالياتي 4.1 ميليون يورويي ليونل مسي، دستور مختومه شدن اين پرونده را صادر و رسماً اين بازيکن آرژانتيني را از اتهاماتي که به وي نسبت داده ميشود تبرئه کرد.
به نقل از تسنيم، با وجود تبرئه شدن مسي از اتهام فرار از پرداخت ماليات، پدر او خورخه که مديربرنامههايش هم محسوب ميشود، همچنان به عنوان يکي از متهمان اين پرونده شناخته ميشود و تحقيقات در مورد بررسي تخلفات او ادامه خواهد داشت.
در گزارش دادستان پرونده تخلف مالياتي مسي عنوان شده که اين بازيکن مجرم نيست، اگرچه او برخي تخلفات مانند عدم پرداخت ماليات بردرآمدهاي تبليغاتياش را در سالهاي 2007، 2008 و 2009 مرتکب شده است. البته در اين گزارش اين موضوع هم عنوان شده است مسي صرفاً به دستورات پدر و مديربرنامههاي خود عمل کرده و در واقع اين خورخه مسي بوده است که اداره امور مربوط به حقوق تبليغاتي کاپيتان تيم ملي آرژانتين را برعهده داشته است.
انتشار خبر تبرئه شدن مسي ميتواند بر روحيه و عملکرد او که اين روزها همراه با تيم ملي آرژانتين در جام جهاني حضور دارد، تاثير مثبتي بگذارد.
دليل جدايي ژاوي از بارسلونا از زبان فابرگاس
همتيمي پيشين ستاره خط مياني بارسلونا خبر پيوستن وي به تيم العربي قطر را تاييد و دليل آن را فاش کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوران پرافتخار و درخشان حضور ژاوي هرناندس در بارسلونا تا چند هفته آينده به پايان ميرسد و او پس از ويکتور والدس و کارلس پويول، سومين بازيکني خواهد بود که آبي و اناريپوشان کاتالونيا را در تابستان امسال ترک ميکند و راهي قطر ميشود تا براي تيم العربي بازي کند.
هفته گذشته بود که رسانههاي اسپانيايي از عقد يک پيش قرارداد ميان ژاوي و تيم العربي قطر خبر دادند و اعلام کردند ستاره ملي پوش بارسا بابت هر شش ماه حضورش در ليگ قطر حقوقي معادل 8 ميليون يورو دريافت خواهد کرد.
در ابتدا تصور ميشد اين خبر چيزي جز يک شايعه براي از بين بردن تمرکز ستاره خط مياني بارسلونا در ماموريت ملياش در جام جهاني 2014 نيست اما سسک فابرگاس تاييد کرد که هموطن او چهارمين بازيکني است که امسال از بارسا جدا ميشود.
فابرگاس که خود هم بارسلونا را ترک کرده تا به چلسي ملحق شود به نشريه مارکا گفت: ژاوي و پويول بارسلونا را ترک کردند چون ميخواستند از کانون توجه خارج شوند و زمان بيشتري را در کنار خانوادههاي خود سپري کنند. آنها بارسلونا را ترک کردند چون ميخواستند حرفه آرامتري داشته باشند و در آن از آنها انتظارات کمتري وجود داشته باشد.(sm25)
کاپيتان دوم کاتالانها که در 723 بازياش در 16 فصل 81 گل به ثمر رسانده، در حالي نيوکمپ را ترک ميکند که در 16 فصل حضورش در بارسا افتخارات فراواني به دست آورده و در واقع به عنوان پرافتخارترين بازيکن بارسا شناخته ميشود. او 7 قهرماني در لاليگا، دو قهرماني در جام حذفي اسپانيا، 6 قهرماني در سوپرجام اسپانيا، 3 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا و دو قهرماني در سوپرجام اروپا کسب کرده است.
امیر این مسی جریانش چیه میگن وقتی بچه بوده رشدش متوقف شده (sm30)
ولی رشد چیزش ادامه یافته و تا ته فرو کرده تو رئالیا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE RAV3N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسمی : توافق کامل بر سر خرید کلودیو براوو انجام شد
بارسلونا و رئال سوسیه داد امروز بر سر خرید این دروازه بان به توافق رسیدند.براوو با مبلغ 12 میلیون یورو و با قراردادی 4 ساله به بارسا خواهد پیوست.
توافق ناپولي با بارسلونا براي انتقال ايگواين
روزنامه مارکا چاپ اسپانيا از توافق دو باشگاه ناپولي و بارسلونا براي جذب ايگواين خبر داد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزنامه مارکا فاش کرد که سران بارسلونا براي انتقال مهاجم آرژانتيني ناپولي به نوکمپ حاضر هستند تا مبلغ 55 ميليون يورو به حساب اين تيم ايتاليايي واريز کنند. اين در حالي است که رئيس باشگاه ناپولي چند روز پيش با رد مذاکره با سران آبي واناري اعلام کرده بود هر تيمي به دنبال جذب مهاجم اول تيمش است بايد 55 ميليون يورو هزينه کند.
گويا سران بارسا توافق کرده اند اين پول را به حساب همتاي ايتاليايي خود واريز کنند تا روياي زوج مسي – ايگواين در خط حمله تيم اول کاتالان به واقعيت تبديل شود.
کاری به قیمتش ندارم اما اگه بشه خرید خوبیه فقط یکم زیاد مصدوم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی رویس یا کوکه هم باید بیان (sm50)
کاره خوبی کرده (sm59) در هر صورت من فوتبالی نیستم قرمز و آبی یا رئال و بارسا چیزمم نیست (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوادرادو بصورت قطعی به فیورنتینا پیوست
کوادرادو هم اکنون همراه تيم ملي کلمبيا در برزيل به سر مي برد.
اين بازيکن کلمبيايي که مالکيتش متعلق به باشگاه اودينزه بود و سال گذشته بصورت قرضي در قيورنتينا بازي مي کرد بر طبق آنچه امروز باشگاه شهر فلورانس اعلام کرد ، در فصل آينده نيز بازيکن اين تيم خواهد بود.
اين انتقال 15 ميليون يورو هزينه روي دست مديران فيورنتينا گذاشته است.
کوادرادو هم اکنون همراه تيم ملي کلمبيا در برزيل به سر مي برد و در لحظه تنظيم اين خبر نيز در ترکيب کلمبيا مقابل ساحل عاج در حال بازي کردن است.
بدين ترتيب تکليف بارسا و ديگر باشگاه هاي خواهان کوادرادو نيز مشخص شده است. هر تيمي که کوادرادو را مي خواهد بايد مستقيما با فيورنتينا پاي ميز مذاکره بنشيند.
ژاوي با بارساييها خداحافظي کرد
شايعه جدايي ستاره خط مياني بارسلونا از آبيواناريپوشان کاتالونيا کاملاً به حقيقت تبديل شد، چرا که او هم اين موضوع را تأييد کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندک اميدي که دوستداران بارسلونا براي ماندن ژاوي هرناندس در نيوکمپ داشتند از بين رفت وقتي که خود او رسماً اعلام کرد که در حال ترک کاتالانهاست.
به گزارش نشريه مارکا ساعاتي پس از شکست تيم ملي اسپانيا برابر شيلي در دور دوم بازيهاي مرحله گروهي جام جهاني 2014، ژاوي شروع به خداحافظي با دوستان صميمي خود کرده است. مارکا همچنين گزارش کرده است که صبح امروز (شنبه) ژاوي با ارسال پيامکهايي براي دوستان خود جدايياش از بارسلونا را تأييد کرد و در آن پيامها نوشته است: «به کاري که ميخواهم انجام دهم خوب فکر کردهام».
از قرار معلوم ژاوي قصد دارد در بدو بازگشتش به بارسلونا پس از ترک برزيل به همراه تيم ملي اسپانيا در يک کنفرانس خبري به طور رسمي خبر جدايياش از آبيواناريهاي کاتالونيا را تأييد کند و سران بارسلونا هم در نظر دارند يک بازي خداحافظي براي ستاره خط ميانيشان ترتيب دهند، درست مانند همان چيزي که براي کارلس پويول، کاپيتان بازنشسته خود انجام دادند.
سران بارسا قصد ندارد مانع جدايي ژاوي براي پيوستن به تيم العربي قطر شوند به خصوص که گفته ميشود لوئيس انريکه، سرمربي جديد تيم هم مخالفتي با اين موضوع ندارد.
باشگاه بارسلونا آماده جذب سوارز است
گلزني لوئيز سوارز در جدال برابر انگليس که با شکست سه شير در جام جهاني 2014 همراه شد باعث شده تا احتمال جدايي مهاجم تيم ملي اروگوئه از ليورپول در تابستان قوت بگيرد و در اين بين از بارسلونا به عنوان مقصد احتمالي او ياد ميشود.
لوئيز سوارز با دو گلي که وارد دروازه ليورپول کرد بدون شک دشمنان زيادي در فوتبال انگليس براي خود ساخت و روزنامه الموندو ديپورتيوو چاپ اسپانيا از اين فرصت استفاده کرد و خبر از قرار گرفتن نام اين گلزن اروگوئهاي در فهرست خريدهاي تابستاني بارسلونا داده است.
به نقل از تسنيم، در اين خبر به اين موضوع اشاره شده است که سران بارسا با باشگاه ليورپول به توافقات اوليه رسيدهاند و فقط خواستار تخفيف 20 ميليون يورويي از مبلغ 80 ميليون يورويي که براي انتقال اين بازيکن در نظر گرفته شده هستند.
اين خبر در حالي منتشر شده است که تلاشهاي بارسلونا براي جذب بازيکناني چون سرخيو آگرو و گونسالو ايگواين، دو مهاجم تيم ملي آرژانتين تا به اين لحظه ناموفق بوده است.
بله بله مشکل داشته ...با یه همچین وضعیتی 4 تا توپ طلا گرفته(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE RAV3N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جداً واقعیت داره ؟! فک میکردم کرسی شعره (sm29) از یه نفر شنیده بودم گفتم شاید چرت گفته باشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راکيتيچ:
پيوستن به بارسا گامي بزرگ در زندگيام است
هافبک پيشين سويا پيوستن به جمع آبيواناري پوشان را ثبت گامي بزرگ در دوران حرفهاياش ميداند.
ايوان راکيتيچ، هافبک تيم ملي فوتبال کرواسي با تيم بارسلونا به توافق رسيده و قرار است پس از اتمام رقابتهاي جام جهاني 2014 برزيل با قراردادي پنج ساله و در ازاي دريافت 20 ميليون يورو به اين باشگاه اسپانيايي ملحق شود.
راکيتيچ در اين باره گفت: پيوستن به بارسلونا برداشتن گامي بزرگ در دوران حرفهاي است. مايلم از مسئولان باشگاه بارسلونا تشکر کنم که در مذاکرات عدالت را رعايت کردند و باشگاه سويا را هم راضي نگه داشتند.
اين هافبک 26 ساله در سه سالي که پيراهن سويا اسپانيا را به تن کرد در 149 بازي، 32 گل به ثمر رساند و فصل اخير هم با اين تيم به قهرماني در ليگ اروپا رسيد.
وي افزود: سويا باشگاه من است و از اينکه مجبور به ترک اين تيم هستم ناراحتم. سه سال خيلي خوب در سويا داشتم و در طول حضورم در اين تيم بود که ازدواج کردم و صاحب يک دختر هم شدم. لحظات فوقالعادهاي با سويا داشتم.
خبرهای کوتاه :
لوئيز سوارز اعلام كرده كه فصل اينده ليگ انگلستان رو ترك ميكند و در لاليگا بازى خواهد كرد
روزنامه نويس james pearce از روزنامه bbc انگليسى: ليورپول فكر ميكند سوارز ميتواند ٨٠ مليون يورو براى تيمش بياورد و هيچ تيمى از ليگ انگليس نميتواند اين مبلغ را بپردازد
ماركا : بعد از بازی اسپانیا با استرالیا و زمانی که ژاوی به بارسلون برگشت خروجش از بارسلونا رو به طور رسمی اعلام خواهد کرد
شبكه d d s اندنسى : راكیتيچ ٢میليون يورو از دستمزدشو بخاطر اومدن به بارسا به سویا داده
اسكولارى : مسی با زدن گل حساس دقایق پایانی به ایران نبوغشو به همه ثابت کرد
موندو : بارسا بصورت رسمى در روز چهارشنبه يا پنجشنبه قرارداد براوو را اعلام ميكند
اسپورت : تيم فيورينتينا بابت كواردادو ٥٠ مليون يورو ميخواهد
Lolo Jones در تویترش : اميدوارم روزى از روزهاكسى پيدا شود كه به همان اندازه كه كريستيانو رونالدو،كريستيانو رونالدو رو دوست دارد منو هم انقدر دوست داشته
باشد..
راديو كاتالونيا : بارسا از سال ٢٠٠٨ هست كه سوارز را زير نظر دارد خانواده اش در بارسا زندگى ميكند و در همان محله مسكونى مسى هستن.
موندو : مدير برنامه هاى كوادرادو روز دوشنبه به بارسا ميرود ودر مورد انتقال موكلش با بارسا حرف ميزند و اخباری همراه خود دارد كه پيشنهادهاى از سوى تيمهاى ارسنال و بايرن است
ليورپول در مرد انتقال الكسیس با بارسا در تماس است
لوئيز سوارز اعلام كرده كه فصل اينده ليگ انگلستان رو ترك ميكند و در لاليگا بازى خواهد كرد(sm120)
بارسا از سال ٢٠٠٨ هست كه سوارز را زير نظر دارد
6 سال! احتمالا به عنوان سرمربی میخوادش(sm120)
گویا فالکائو با رئال به تواق رسیده . اگه مسئولان عرضه داشته باشن دیگه وقت اومدن سوارزه (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شکلک داشت به فراموشی سپرده میشد تا اینکه من پیداش کردم و دادم امیر و حالا شده خوراک انجمن وحسین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از بازی پرتغال آمریکا بعضی ها اعلام كردن كه كريستيانو مدل موهايش را بخاطر يه پسر بچه مريض طراحى كرده اما امروز مادر اون پسر بچه گفت :
"من هم اين دو روز تو شبكه هاى اجتماعى و رسانه ها اين اخبار را زياد ديدم اما اين هرگز راست نيست و دروغ محض است و در جواب سوالى كه آيا جزئى از مبلغ جراحى كه براى پسرش انجام داده رو پرداخت كرده؟مادر اين پسر بچه گفت خدا رو شكر پسرم اصلا زير تيغ جراحى نرفته است
(sm74)
(sm54)نقل قول: