[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﯾﺎﺭﻭ ﺩﺍﺷﺖ ﻫﯽ ﺗﻒ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﻭ ﺯﯾﺮ ﻟﺐ ﺩﺭﯼ ﻭﺭﯼ ﻣﯿﮕﻔﺖﺑﺶ ﮔﻔﺘم ﭼﯽ ﺷﺪﻩ؟ﮔﻔﺖ ﺗﻮﯼ ﮐﻮﭼﻪ 6 ﻣﺘﺮﯼ ﯾﻪ ﺗﺮﯾﻠﯽ ﺩﺍﺷﺖ ﻋﻘﺐ ﻭ ﺟﻠﻮﻣﯿﮑﺮﺩ تا ﺩﻭﺭ ﺑﺰﻧﻪ،ﺑﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﺁﻗﺎ ﻧﻤﯿﺸﻪﮔﻔﺖ ﺍﮔﻪ ﺷﺪ ﭼﯽ؟ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺮﯾﻦ ﺗﻮ ﺩﻫﻨﻢ،ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ،ﻧﺎﻣﺮﺩ ﭼﻪ ﺩﺳﺖ ﻓﺮﻣﻮﻧﯽ ﺩﺍﺷﺖ :))
شباهت زن با گوز؟!؟ اگه با هردوتا با ملایمت رفتار کنی خودشونو چس میکنن(sm30)
ع*ن مفت، آدم مفت
گنجشکها این ضرب المثل را بر فراز پیاده رو های پر رفت و آمد به کار می برند.
وقتی سواره ماشینیم عابر های پیاده خیلی بی فرهنگ به نظر میرسن ،اما همین که پیاده هستیم ماشین ها خیلی بی شعورن… جریان چیه!؟
بچه گربه از مادرش مي پرسه پدرمن كيه؟ميگه نمي دونم سرم توسطل آشغال بود.
شعرتركه واسه دوستش:صبح كه در پنجره تون واميشه..عصركه درپنجره تون واميشه..شب كه در پنجره تون واميشه..واي كه چقدرپنجره تون واميشه؟
روزي 2 مرد بر سر طفلي نزاع داشتندي و هر يك ادعا ميكردندي كه پدر آن طفل هستندي .
شيخ فرمودندي : تنها راه رفع اين مشكل آن است كه هر سه آنها شبي را در يك اتاق بگذرانندي .
صبح هنگام از كودك پرسيدندي : اي طفل ! ديشب چه كسي كولر را خاموش كردندي؟
كودك پاسخ دادندي : اين چپيه !
شيخ فرمودندي : فرزندم ! همانا اين مرد پدر توست !
جمله مريدان از اين درايت شيخ كف و خون قاطي كرده و خشتك بدريدندي و راه بيابان در پيش گرفتندي ... (sm30)
ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺩﻭ ﺗﺎﺟﯿﮑﺴﺘﺎﻧﯽ :
ﺷﻨﺒﻪ : ﺟﻤﻌﻪ ! ﺷﻨﺒﻪ ﺑﺎ ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ ﺑﺮﯾﻢ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ؟
ﺟﻤﻌﻪ : ﻧﻪ ﺷﻨﺒﻪ ! يكﺷﻨﺒﻪ ﺑﺎ ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ ﺑﺮﯾﻢ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ؛ ﺗﺎ ﺳﻪ ﺷﻨﺒﻪ ﺑﺮﮔﺮﺩﯾﻢ(sm70)
واییییییی
ترکیب رنگ قرمز و زرد چقدر قشنگ میشه !
(تحلیل دخترها از بازی بایرن مونیخ و دورتموند)
ساعت دو و نیم نصف شب این همسایه بیشعورمون با مشت میکوبید به دیوار
حالا خوبه من خواب نبودم داشتم شیپور تمرین میکردم
مردم خیلی بی فرهنگ شدنا اه اه اه
به دوستم میگم کیف پولت چقدر قشنگهمیگه چرم مشهد عموم از آلمان برام آورده!.
.مامانم میگه پسرم همینجوری که نشستی پا اینترنتاین تخم مرغارم بزار زیرت جوجه شن…احساس مسئولیت که نداری حداقل حس پدری رو تجربه کن !.
امروز یه پیکان دیدم داغونِ داغون ، مال سال ۴۸ بود اصن یه وضی !
پشتش نوشته بود “هرچی دارم از دعای مادرمه” !
یکی نیس بگه خو آخه بدبخت تو عاق والدین شدی کدوم دعا !؟
بچه : چرا عروس لباس سفید می پوشه؟
مامان : چون بهترین خاطره زندگیشه
بچه : چرا داماد مشکی می پوشه ؟
مامان : خفه شو برو تو اتاقت !
پسرا وقتی با یه نظری مخالف باشن همون اول به طرف میگن “بووووق نخور”
ولی دخترا میزارن طرف حرفشو بزنه بعد به بوووووق خوردن میندازنش !
اولین فکری که با دیدن یه کارت دعوت عروسی به ذهنمون می رسه
دخترا : چی بپوشم ؟
پسرا : کیا دعوتن ؟ شام چی میدن !؟
حیف نون: ﺍﯾﻦ ﺳﻮﭖ ﺭﻭ ﻣﺰﻩ ﮐﻦ
ﮔﺎﺭﺳﻮﻥ: ﭼﯿﺰﯼ توشه؟
حیف نون: ﻓﻘﻂ ﻣﺰﻩ ﮐﻦ.
ﮔﺎﺭﺳﻮﻥ: ﺍﮔﻪ ﺳﺮﺩﻩ ﺑﮕﻢ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﻦ.
حیف نون: ﺩﺍﺭﻡ ﺧﻮﺍﻫﺶ می کنم ﻓﻘﻂ ﻣﺰﻩ ﮐﻦ
ﮔﺎﺭﺳﻮﻥ: ﻣﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﺧﻮﺍﻫﺶ می کنم ﺍﮔﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻢ ﺩﺍﺭﻩ بگید.
حیف نون: ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻣﻦ! می گم ﻣﺰﻩ ﮐﻦ، ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺰﻩ ﮐﻦ! ﺑﻪ ﺣﺮﻓﻢ ﮔﻮﺵ ﺑﺪﻩ
ﮔﺎﺭﺳﻮﻥ: ﺑﺎﺷﻪ ﺍﻻﻥ می چشم… ﻗﺎﺷﻖ ﮐﺠﺎست؟
حیف نون: آﻫﺎ! ﻗﺎﺷﻖ ﮐﺠﺎست ﻣﺮﺗﯿﮑﻪ؟
میدونید فرق بین نارنگی و پرتقال چیه ؟
نارنگی شلوار کردی میپوشه ولی پرتقال ساپورت
نه جون من اطلاعات رو کیف کردی ؟
اینایی که به الهه میگن الى!
به ابراهیم میگن ابى!
به کامران میگن کامی!
به نازنین میگن نازى!
به آزاده میگن آزى!
و کلاً تنبلیشون میاد یه اسمُ کامل بگن!
از همینجا آرزومندیم که:
همسرى خوب و زیبا و پاکدامن به نام : “گوهر”
نصیبشون بشه :))
خیراندیش؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خير انديش؟(sm55)
ابـروی خـر رو بـرداری آهـو میـشه؟؟؟
نـه خـدایــی میـشه؟؟
نـمیـشه دیـگـه...
نـکُن بـرادر مـن..!!
نـکـُن!:|
وزیر کشور تو مجلس میگه مشکل اعتیاد برای جامعه خیلی مهمتر از ساپورته، 135 تا نماینده قانع نشدن شما برو همین جمله رو تو گاوداری بگو همه موافقن(sm29)
گوهر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهاااااااااااااااا (sm2)
يارو پدر زن و مادر زنش تصادف ميكنن ميميرن ، شب ميره پيش زنش ميخواسته دلداريش بده
ميگه : بي پدر مادره من كيه؟؟!!!
ديروز رفتم كبابي نوشته بود: " 100 % گوسفندي "
بعد از خوردن كباب فهميدم با من بوده !!!(sm30)
قشنگ بود(sm30)نقل قول:
يه سوال فني دارم : اينايي كه موهاشونو دم اسبي مي بندن كله شون دقيقآ كجاي اسب ميشه ؟؟!!!(sm2)
ماماهواره نداشتیم ما را رستوران نمی بردند که بدانیم جوجه کباب چه شکلی است ما خیلی قانع بودیم به خدا صحنه دارترین تصاویر عمرمان عکس خانم های مینی ژوب پوشیده بود توی مجله های قدیمی یا زنانی که موهایشان باز بود توی کتاب های آموزش a.b.c.d زنهای فیلمهای تلوزیون ما توی خواب هم روسری سرشان می کردند حتی توی کتابهای علوممان هم با حجاب بودند ما فکر می کردیم بابا مامان هایمان ما را با دعا کردن به دنیا آورده اند عاشق که می شدیم رویا می بافتیم موبایل نداشتیم که اس ام اس بدهیم ما خودمان خودمان را شناختیم بدنمان را جنسیتمان را یواشکی و در گوشی آموختیم هیچکس یادمان نداد و حالا گیر افتاده ایم بین دو نسل نسلی که عشق و حال هایشان را توی شهر نو ها و کاباره های لاله زار کرده بودند و نسلی که دارد با فارسی وان و من و تو و ایکس باکس و فیس بوک بزرگ می شوند و هیچکدامشان مارا نمی شناسند و نمی فهمند ! سلامتی همه کسانی که هیچکی درکشون نکرد...(این متن رو تقدیم میکنم دهه پنجاهی هاوشصتی ها)
جالب بود (sm10)نقل قول:
من متوجه منظور اين عكسها نشدم (sm25)
هميشه فكر ميكردم دوست دخترم فقط با من دوسته !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تا اينكه فهميدم " منم يكي از اون يازده تام "
آهنگ جديد امير تتلو به مناسبت ماه مبارك رمضان :
منم يكي از اون باميه هام !!! (sm51)
چرا قزوينيها خوشبختند؟
چون روزگار جرآت نميكنه بهشون پشت كنه ...
روزگارتان قزويني باد ! (sm30)
چند وقتيه دنبال يه شركت حمل و نقل خوب هستم كه بياد مرده شور اوقات فراغتمو ببره...(sm41)
هـــــــــــــــی خدا...(sm25)نقل قول: