بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و الان کاملا از انتخابم رضایت دارم و خوشحالم
نمایش نسخه قابل چاپ
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و الان کاملا از انتخابم رضایت دارم و خوشحالم
من کاری به این کارها ندارم هر کی میشه بشه فقط رئیسی نشه این آدم پتانسیل خرابی ایران تو 1 روز را داره تا چه برسه به 4 سال.
کسی که برای رای با تتلویی که حتی یک تراکش هم مجوزی که قابل قبول اینا هستش را نداره میره باهاش عکس میگیره و صحبت میکنه از اون طرف هم با علم الهدی رفیق فاب هستن مشخص چه شخصیت و افکاری داره
تهرانی ها همه شمشیر تیز کردن برای روز تقلب (sm50)
مشارکت بی نظیر مردم خراسان رضوی
یا حماسه خلق کردن یا فاجعه ای رخ داده رای ها به تفکیک اعلام خواهند شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جو ندادم! فقط چیزی که تو فضای مجازی پر شده بود رو گفتم! گفته بودن فقط اسم و فامیل بنویسید...نقل قول:
فاجعس قطعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چند تمدید شده ؟
(sm50)یا خدا
رییسی تو مشهد رای اوله .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتلو هم رای داد (sm2)