قبلاً یوزرت یه چیز دیگه بود یادمه (sm120) هی میگفتم این رسول کدومه بعد دیدم دو تا بیشتر نداشتیم که مطمئن شدم خودتی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
قبلاً یوزرت یه چیز دیگه بود یادمه (sm120) هی میگفتم این رسول کدومه بعد دیدم دو تا بیشتر نداشتیم که مطمئن شدم خودتی (sm120)
هی یادش بخیر دورانی بود واسه خودش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
rasool24 بود قبلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکس که من مولای اویم پس این برادر مولای اوست همگی اقتدا کنید (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه اقتدا کنید من مدیر تعیین میکنم من تو دهن این امیر دودول میزنم من ک.یون این رو پاره میکنم
کودوم اهنگ رو میگین شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همگی تکبیر بگید و به mililk اقتدا کنید لعنتی ها من پایه ام از همتون بالاتره از همتون قدیمی ترم به من میگن موری کاری نکنید بیانیه بدم ها
عالی بود (sm2) زیباترین و مهیج ترین داستان عشقی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها همین بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در نهایت همگی در مکر و تیزهوشی و بزرگی بزرگ السلطنه ذوب خواهید شد (sm149)
تمام رقیبان را کنار خواهم زد و با حکم تعیین کابینه از دستان مبارک شاهنشاها آریاموزن دولت تشکیل خواهم داد ...
(sm2)