مردک ملنگ تو تلگرام زد.. بیکارم برم پیجشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مردک ملنگ تو تلگرام زد.. بیکارم برم پیجشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اون سولوی صحنه ی سه نفر نمیرسه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز که عکسو برداشتن (sm2)
اپ کردم صفحه قبل دیگه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دمتون گرم تازه روشن شدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصودو گفته بود عادل تنظیم کرده دیگه؟
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما کچل ناراحت شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر سبکش چیه ؟؟؟
(sm2)فک کنم موزن گفته عکس اینو بزنن وسط عوضش دو تا تنظیمش حذف شه
من هنوز درگیر آهنگ هفته ی خاکستری یزدانی ام - ممر تو سایتش همه ی سبک هارو نوشته واسه آهنگ (sm128)
کمتر از 3 تا تنظیم نداره (sm120)نقل قول:
تلگرام محسن دست کیه.. بیاد وسط مجمع بهش تجاوز کنیم.... (sm2)مسخره کرده(sm2)
ممه تیر بخورش(sm2)
(sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این دیوثو ببین
فردا جوابشو دادم نگو مسخره بازی در میارین(sm2)
چرا عکس سعدی و مولانارو نزدن؟(sm120)من یه کار ارومم میخوام اینا همش جرق جرق بود(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یعنی دخملا اگه بخوان صد توصیف برای یه چیز میارن نواوری موج میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه... منم شبونه حوالش کردم میفهمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم داره پراگ میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی فضای سولوها شبیه استیون ویلسونه
(sm120)5 نفر تنظیم 5 نفر شاعر از قافیه خوشم میاد
ایشالله یه آلترناتیو شاخ هم میشنویم (sm50)نقل قول:
زیاد شدن(sm2)
بابک اومد(sm2)
(sm2) جان من ادمین پیج کیه ؟؟ بیارینش جرق جرق کنیمش (sm2)
هفته ی دلتنگی بود اون (sm120) اتفاقا از بهروز پایگان پرسیدم سبکشو . گفت از منظری که من نگاه می کنم میتونه پراگرسیو راک هم باشه(sm70) منم هارد راکو پیانو راکو برداشتم ازش ولی پاپ راک رو گذاشتمنقل قول:
کلا آهنگ عجیبیه لامصب (sm2)
(sm50)کاش تنوع کارای راک محسن به سبک eloy نزدیک بشه
جرق ورق(sm2)
(sm2)صفه امیر بی گزند بابک نقویو زد (sm30)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بچه ها هنوزم راه دارینا دوتا تنظیم کننده دیگه اضافه کنین (sm2)
یعنی میخواستن یه طرحو بزنن یه بار هماهنگ نکردن ... (sm120)
همون هفته ی دلتنگینقل قول:
واقعا که با این کاراشون (sm120)
ای بابا اسم محمد رضا عباسی چرا نیست ؟؟؟ (sm81)
(sm2)پراگرسیو جرق جرق الترناتیو جرق جرق اسپیس جرق جرق هارد جرق جرق
جرق جرق (sm118)
اشترم بزن
Jennifer Lopez - Ain't Your Mama - Music Video - 2016
جرق جرق همون طرب انگیز به حساب میاد (sm120)
(ر) رو برداری معانی جالب تری میده (sm2)نقل قول: