مارکیزیو هم زذ قلم کرد یارو رو میشد زرد داد ولی این داور به خطاب الکی زرد میده اون قرمز مشخص خب
نمایش نسخه قابل چاپ
مارکیزیو هم زذ قلم کرد یارو رو میشد زرد داد ولی این داور به خطاب الکی زرد میده اون قرمز مشخص خب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين مهسا رو من موندا(sm77)
دقیقا من به همین دلیل بیدارم تا این موقع شب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا خود صبح بگی من بحث ندارم من میگم ندیدم گاز بگیره شاید گرفته باشه شاید خورده باشه شاید .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نشون داد فشار داد بله گرفت یه جورایی(sm54)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جای گاز نیست چون فشار دندوناش به حد نهایی و حد ماکس نرسید گاز محسوب نمیشه در حالت بوسیدن خرکی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان من بحث ندارم (sm120)جدیدا بی منطق شدی از نوع فجیع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فازت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل میگه گاز گرفته تو میگی شاید (sm70)
شاید (sm30) گرفت دیگه
فکر کنم باید گوشتشو بکنه
یه بیو بده بشناسیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]