شادمهر سخت داره رو البوم کار میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهر سخت داره رو البوم کار میکنه
خودش کار میکنه آیا یا آهنگا رو این اون میسازن خودش سخت نگاه میکنه فقط؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه از وارث معلوم شد خودشم کار میکنه خیلی دلم یه همچین تنظیم چند لایه ای از شادمهر میخواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تا کی انتظار باید کشید؟
یه تاریخی ؟
چیزی؟
مطمئن باشید فقط باتوعشقم 7بهمن میاد..وارث هم اسفند پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان حرف قطعی از زبان ارمین هاشمی مدیر اونگ:دیگه بقیه حرفا الکیه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی اینکه مال 5روز پیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa13744 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جواب رد کردن بالایی خودم میخواستم بگم هفتم نمیاد
منم نگفتم مال الانه.گفتم حالاحالاها نمیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مال دو روز پیشه نه 5 روز
(sm101) حس خوبیه