امیر بنش کن تا البوم بیاد به سلامت (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر بنش کن تا البوم بیاد به سلامت (sm27)
(sm2)
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 4 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینا باعث میشه مشتری جذب سایت نشن (sm25)
واقعا داره باور میشه که ممد عامل خرابیه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
از وقتی برگشته البوم محسن هم طلسم شده (sm70)
درس شد
چش بود سایت ؟
(sm2)
(sm50)
امیر تو رو خدا هرکاری میتونید انجام بدید تا انتشار آلبوم هاست نرینه بعد بزنید همه رو نابود کنید الی یه کاری بکن روز آلبوم این وضع باشه چه گلی بگیریم سرمون (sm25)
این پستا رو پاک کنی تایپیک جدید بزنیم درس نمیشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم از خنده (sm2)
(sm25) روز انتشار ...
کجاست ای یار آغوش تو؟!(sm50)
(sm10)
(sm27)
هاست نمیکشه روز البومم نباید رگباری پست بدین (sm98)
به عکست خیره میشم بلکه اروم میشم
به عکست خیره میشم بلکه برگردی (sm50)
یه جوری میگین روز انتشار اینجوری نشه ، آدم یاد روز قیامت میفته (sm70)
ی زمانی خیلی قبل تر از این حفا من گفتم این سعید فقط دنبال دختر بازیشه (sm50)
این طراحی کیه رو سر در ِ مغازه ها ؟!
مال ِ هر کیه بهش تبریک میگم (sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان انتشار مشخص شد بچه ها ؟
روز دقیقش رو هنوز مشخص نکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر هفته به احتمال فراوان میاد و محتمل ترین روز هم سه شنبه هست (sm10)
آخ جون . مرسی از شما (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر ساده اید (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو مال البوم حریص ه (sm25)
هاست نمود ما را(sm50)
سوتی دادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت انصاف بده بی معرفت ، با کدام کلمه در وصف دلتنگیِ چشمان مستت بنویسم؟ (sm25)
تو عروسک زنده ی منی که دلم با تو خواهان بازی هاست ... (sm25)
(sm9)
لبانت را غنچه کن ، میخواهم عصاره ی نابی از آن لبان را امشب بچشم... با اینکه میدانم این زهرِ ناب ، جانم را می گیرد (sm25)
می بینی بی شرف؟ می بینی به چه روزی افتادم؟
کارم رسیده به جایی که شعر میگویم. نه برای زر و نه برای شهر . برای توی بی حیا (sm25)
(sm54)
(sm50)
داغ داغ (sm118)
و تو آمدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری ای آرام جانم ، تو یک پست فطرتی بیش نیستی
میدانی بی تو آرام ندارم اما باز هم طوفانی ام میکنی
تو قرن ها به دنبال سراب رفتی و منی که اقیانوسی در مقابل چشمانت بودم ندیدی
تو کوری بیش نیستی ای عوضی . قلب له شده ام را از زیر پایت میگیرم و دگر به هیچ کس نخواهم دل داد (sm25)
رفتی و خیالت زمانی نمی کند مرا رها....(sm50)
سلام
امیر جان گذاشتن لینک اپلودبازی که سایت دلرا آپ کرده باشه تو سایت مشکلی داره ؟
نذر کرده ام
يک روزي که خوشحال تر بودم
بيايم و بنويسم که
زندگي را بايد با لذت خورد
که ضربه هاي روي سر را بايد آرام بوسيد
و بعد لبخند زد و دوباره با شوق راه افتاد
مي آيم و مي نويسم که
اين نيز بگذرد
مثل هميشه که همه چيز گذشته است و
آب از آسياب و طبل طوفان از نوا افتاده است
يک نقاشي از پاييز ميگذارم , که يادم بيايد زمستان تنها فصل زندگي نيست
زندگي پاييز هم مي شود , رنگارنگ , از همه رنگ , بخر و ببر
نذرم را ادا مي کنم
تا روزهايي مثل حالا
که خستگي و ناتواني لاي دست و پايم پيچيده است
بخوانمشان
و يادم بيايد که
هيچ بهار و پاييزي بي زمستان مزه نمي دهد
و
هيچ آسياب آرامي بي طوفان
"مهدي اخون ثالث"
به همسری که ندارم به نقل قول بگویید چه دوست داشتنی بود
شما ! آهای شماها ! شماکه همسرخود را همیشه دوست ندارید ! (sm170)