من ریدم تو این سیمای میلی.
قبلا که همش تبلیغه بانک مانک بود
الانم این ستاره مادرخراب مربعا هم بهشون اضافه شده
مخصوصا این آپ تخم سگ(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من ریدم تو این سیمای میلی.
قبلا که همش تبلیغه بانک مانک بود
الانم این ستاره مادرخراب مربعا هم بهشون اضافه شده
مخصوصا این آپ تخم سگ(sm2)
باشه ولی اگه میخوای یه 30 تومن بم بده (sm2) وگرنه دیگه نمیشناسمت اگه میخوای از دلم دربیاری 30 تومن باید کمکم کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها یه سوال شرعی نماز صبح چند رکعت ؟
مث موهای گندمیت منو بده به دست باد... (sm50)
3.74نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله اکبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) لا اله حی اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ جون شنبه عیده (sm19)
یعنی نمیدونی چند رکعته؟(sm25)نقل قول: