شنبه نیست چون با من هماهنگ نکرده بودن عید امسالو حذف کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شنبه نیست چون با من هماهنگ نکرده بودن عید امسالو حذف کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وضو هم بلد نیستم بگیرم چه برسه به ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت مریضه
یا
این شب نمی گذره
خوابت نمی بره
خوابم نمی بره
خوابت نمی بره
خوابم نمی بره...
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگه (sm2)حاجی ریش طلا رو نگرفتن که ؟ (sm81)(sm2)نقل قول:
به خاطر شنبه بودنش آخ جون ؟ (sm70)نقل قول:
تمامی عیدها برای من خر است (sm50)
اره دیگه . اگه جمعه بود ک خیلی ضد حال میخوردم (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)(sm120)نقل قول:
میخواستیم که خوشبخت بشیم ... یادته (sm50)