ولی هفته های تلخ من بوی تنهایی میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی هفته های تلخ من بوی تنهایی میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین؟ (sm50)
تا حالا بت گفته هر قالی چند تا شاخه گل داره (sm81) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز دلم تو گمراه شدی باید امربه معروفت کنم بیا پستو تا راهنمایی بشی(sm120)
بلا به دور دخترهای این زمونه گودزیلا هستن (sm120)نقل قول:
(sm39) وقتی من حرفی میزنم بگو چشم(sm142)
بریم عزیزم پیرزن رو از تاکسی خالی میترسونی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین سیگار عمر هزارانقرنهام را گرم کار تنوره کشیدن بکشم و بروم با شعلهها آنقدر معاشقه کنم که خاکستر شوم و با باد بروم و بروم و طوری بروم که دیگر برنگردم.(sm50)
(sm27)
دیوث حاجی با جون دل کارشو انجام میداد کجای کاری حاجی تعداد گلبرگهای قالی هم میشمرد(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونهایی حالا یه تار گندیده لای اون کیون گنده حاجی هم نمیشن(sm74)
ز خاک من اگر گندم برآید
از آن گر نان پزی مستی فزآید (sm181)