از این نشونه ها نده ، همون نشونی که گفتم رو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از این نشونه ها نده ، همون نشونی که گفتم رو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما یادتون نمیاد در دورانی که ویدئو حرام بود در موارد مشکوک بازی والیبال به جای ویدئوچک به رساله مجتهد جامع الشرایط رجوع میکردن
لایک کردن پست ها تو ماه رمضون خیلی ثواب داره اونقدر که به ازای هر ریتوییت خداوند یک سوال از سوالات نکیر و منکر تو شب اول قبر رو براتون کم میکنه.
متاسفانه انقدر خوشگله نمیشه باهاش مخالف بود
اگر در زمانی که ویدیو در ایران حرام بود ، در مسابقات والیبال از سیستم ویدیو چک استفاده میشد ، ایران به نشانه اعتراض مسابقات والیبال رو تحریم میکرد.
چند روز پیش رفتم آزمایش اعتیاد بدم بعد از آزمایش دکتر بهم گفت: داخل نیکوتین شما کمی خون وجود داره(sm50)
کی یا چی؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک فروند آدم خیکّی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور که شرکت اَپل داره سال به سال به امکانات گوشی هاش اضافه میکنه فکر کنم آی فونِ هفت صبح ها پاشه بره 2 تا نون سنگک از سر کوچه بگیره بیاد
توپشت صحنه ماه عسل احسان علیخانی میره جلو عوامل میگه ما خیلیمادرقــ.حبه ایم
همه داد میزنن
خیییییلی