چرا پسر نوح سوار کشتي نشد؟؟
ايا پسر نوح با پدرش مشکل داشت؟
اين اتفاق چه تاثيري بر روحيه حيوانات داخله کشتي گذاشت؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بررسي علل اختلاف حضرت نوح با پسرش!
امشب در گفتگوي ويژه 22:45 با حضور تنها شاهد ماجرا!
نميرالمومنين آيت اله جنتي
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا پسر نوح سوار کشتي نشد؟؟
ايا پسر نوح با پدرش مشکل داشت؟
اين اتفاق چه تاثيري بر روحيه حيوانات داخله کشتي گذاشت؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بررسي علل اختلاف حضرت نوح با پسرش!
امشب در گفتگوي ويژه 22:45 با حضور تنها شاهد ماجرا!
نميرالمومنين آيت اله جنتي
انقدر بهش فکر نکن... خدا رحمتش کنه... شتری ـه که رو همه ـمون میخوابه... سرطان رو عرض میکنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺷﻌﺮ ﭘﺴﺮ ﺍﺻﻔﺎﻧﯿﻪ ﺑﺮﺍ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮﺵ:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﺗﻞ ﻣﺘﻞ ﮔﻼﺑﯽ، ﺩﻟﻢ ﺗﻨﮕﺲ ﺣﺴﺎﺑﯽ،
يه ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺧﺮﺟﯽ ﺧﻮﺩﺕ، ﻣﯿﺒﺮﻣﺖ ﮐﺒﺎﺑﯽ!!
چرا امروز مثل جمعه میمونه اصلا حوصله نیست(sm172)
من که صب تالا کلاس بودم له له ـم الان خوابم میبره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن به شوهرش میگه : تو هندوستان یک زن رو به قیمت یک شتر فروختند.. به نظر تو این بی انصافی نیست؟؟؟ شوهره میگه : نه اگه زن خوبی باشه می ارزه...
هی ... دقیقا . اصلا نمیشه کاری کرد . حتی واسه کنکور خوند (sm172)نقل قول:
شخصیتتو دوس دارم خیلی باحالی پسر (sm10)نقل قول:
کنکور چی داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط dvilla1992 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش یه بیو بده بی زحمت