نگو که میشینی اینارو هم نگاه میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگو که میشینی اینارو هم نگاه میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا الی مشتری خندوانست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم رو بیکاری شبکه بالا پایین میکنم رو نسیم همون لحظه ای که سالار عقیلی داشت میومد داخل رو دیدم(sm2)
الانکه نشستم پا BBC Earth HD
AAA Music داشت کنسرت David Guetta رو نشون میداد خیلی باحال بودنقل قول:
نمیدونم ترپل ای بود یا 4. یه شب کنسرت افروجک رو نشون میداد،فکر کنم کناره روده هادسونه نیویورک بود،پره دختر پسره 10 ساله.15 ساله.نوجوون،جوون،.........نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم تعجب کردم جریان چیه.ولی اینقدر اینا شاد بودن و بهشون خوش میگذشت که حد نداشت
یادش بخیر ارمنستان بودم رفتم کنسرت Tiesto چقدر زود گذشت خیلی خوب بود کلا تو کنسرت اینا همه الکی شادننقل قول:
(sm50)
یه سری هم ازبس شاد نبودن و شادی بلد نیستن،فکر میکنن یا اینا اکس زدن،یا مواد زدن،یا شیطان پرستن و هزار انگه دیگهنقل قول:
خودتو یه لحظم بزار جای من،بشین گوش کن یه کم به حرفای من
همین کافیه که بفهمی اینو،عمقه تنهاییه منه غمگینو(sm81)
به مناسبته حرفه ای شدنم میخوام یه دور بارانا پلی کنم(sm2)(sm2)
ای قطره های باران با رودها بگویید ... (sm181)