تبریک میگم به خودم
نهمین سری قیلون تموم شد
به قول آغا : ما رکورد زدیم
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک میگم به خودم
نهمین سری قیلون تموم شد
به قول آغا : ما رکورد زدیم
سلام به همه (sm19)
احتمالا اخرین باریه که لوگین میکنم
اون سری که با اون دلخوری و به اون شکل رفتم و پیام خداحافظیمم مدیریت زحمت کشید پاک کرد تو نت بودم همچنان منتها الان دیگه کلن از نت باید برم انگار و چاره ایم نیست!
دیگه اول این که دم همه بچه ها که این مدت لطف داشتن بهم گرم چه اونایی که یاد کردن چه اونایی که پیام دادن خصوصا اکبر و امیر عزیز
بعد هم واقعا دلم تنگ شده بود واسه همه و پست دادن و با شما بودن و گهگاه میومدیم پنهونی سرکی میکشیدیم :)
این که واسه حرف اخر قبل رفتن چیزی نمیمونه جز یه طلب حلالیت از همه و خصوصا اونایی که به هر نحوی زیاد دل خوشی از من نداشتن
البته میدونین خیلی ادم معتقد به این چیزا نیستم اما فک نمیکنم دلشکستن یا همچین چیزایی خیلی ربطی به مدهبی بودن یا معتقد بودن داشته باشه به هر حال حلالمون کنین ما هم همرو بخشیدیم و دوست داریم حتی شما دوست عزیز اره خودِ خود شما دی:
خلاصه حلالمون کنین
همینا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه (sm120)
دوستتون دارم خدانگهدار همه (sm10)
(sm50)
سلام ولی خدانگهدار نمیگم (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو با کیفیت عالی پیداکردم هر کدوم بهتر و بیشتر به کارت اومد بزن (sm19)
آرم سفید و کیفیت دار ترانه رو پیدا نکردم (sm172)
(sm50)
نقطه
الان این چه امضاییه که زدی ؟ (sm2)
(sm50) این امضا رو فقط من درک می کنم
آهنگ چنگيز ِ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) احسنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]