(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه صحنه هست فقط از تفنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم هست رابرت دنیرو تو تصویرـه... از پشت... با موهای سفید
کدومش؟
دارم ورقه امتحان صحیح میکنم همه بچه هام بالای هیجدهن(sm132)نقل قول:
نكنه اسون گرفتي كه همه بيست بشن بگن چه معلم خوبيه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری کنم دو روزه اخراجم(sm120)یه کلمه هایی تو دیکتشون میگم کلک و پرشون میریزه(sm59)نقل قول:
بریم بیرون (sm155)
ﺗﻮﻟﺪﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺗﺒﺮﯾﮑﺶ ﻧﺒﺎﺷﯽ ﺗﻮﻟﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﯾﻪ ﺳﺎﻝ ﮐﻮﻓﺘﯿﻪنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﯾﮕﺲ ... ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮ
ولی با این حال تولدت مبارک(sm176)
ﺗﻮﻟﺪﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺗﺒﺮﯾﮑﺶ ﻧﺒﺎﺷﯽ ﺗﻮﻟﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﯾﻪ ﺳﺎﻝ ﮐﻮﻓﺘﯿﻪنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﯾﮕﺲ ... ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮ
ولی با این حال تولدت مبارک(sm176)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس حتما خودشون باهوشن به هر حال نذار رو حساب تدريس خودت (sm59)