128 دارم خودم ریپ زدم بزنمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
128 دارم خودم ریپ زدم بزنمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منم خیلی سئواله..نقل قول:
اکثر کارایی که معین به رادیو داده کاور رادیو عوامل درج شده ولی کاور آیتونز که معین میده تحت پریچه آواز هست هیچی نداره!
معینو که همین عارف شکوری با اون رفیق دیوثش خواجوی و مریم دلشاد بیچاره کرد تو این دوسال وگرنه افکاری و زرین کلاس کاریشو بالا بردندنقل قول:
منم میدونم حرفت درسته یادت باشه خودم قبلا گفتم آهنگ کادو میدن! ولی اصلا با عقل جور درنمیاد که معین به خاطر چندرغاز واسه یه سینگل تر بزنه به سابقه کاریش
الان دوسه ساله فقط کنسرت اختصاصی میزاره اروپا و امریکا و کانادا با درامد هنگفت و اکثر سولد اوت! نمیدونم چرا لاشی بازی میکنه
تا اونجایی که میدونم خیلی ادم تعارفی است یعنی نمیتونه به کسی نه بگه.. خیلی ها سر این موضوع ازش سواستفاده کردند نمونش فروختن فن پیج بهش و همین ملودی های درپیت کادویی
بحث هنرمندا و همکارای اونوری و باسابقه با همدیگه هم خودت میدونی دیگه چی باید گفت..(sm172)
دمت گرم داش جلیل.دنبال آواتار میگشتم.هر چقدم بد بخونه بازم معینه دیگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملتِ نشئه از صدای «معین»، ملتِ مست توی آنتالیانقل قول:
ملتِ باد دوستِ پرچم پوش، ملتِ پرت مونده از دنیا
(sm54)(sm120)
اما یک روز باد وحشی رویاهامو با خودش برد... (sm50)
فتح الله زاده ببین چه خیره شده
امیر آلبوم جان جان شهره رو گذاشتی یه ترک داره به نام قصه مال قمیشی هست، یه نسخه آماتور خیلی قدیمی داره خود قمیشی شنیدی؟ (sm54)