اول میگی ختنه سوری حالا میگی عروسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم دیگه بگذره میگی پ و ر ن بود(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اول میگی ختنه سوری حالا میگی عروسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم دیگه بگذره میگی پ و ر ن بود(sm2)
باو تو گفتی چرا رو وی اچ ریختن من گفتم قدیما رو وی اچ اس میریختن همینطور که فیلمای قدیمی خودت تو وی اچ اس بوده ....من اسمی از این بردم که چه فیلمیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا واقعا دیدی کوشان ریده ؟
خودت گفتی ختنه سوری بوده بعد من گفتم ختنه سوری خودت تو گفتی فکر کنم عروسیش بوده خوب بعد عروسی هم به ... میرسیم دیگه(sm70)نقل قول:
آلبوم میخری به امید اینکه کوشان ریده باشه ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق نیکو، روزنامهنگار و از دست اندرکاران مجله پنجره در گوگلپلاس پرده از مطالبات مالی حامد زمانی، خواننده ستاد جلیلی و گروه پايداري که اخیراً نماهنگهای وی به کرات از صدا و سیما پخش میشود، برداشت.
به گزارش پیام نو، نیکو نوشت: «۱- چند وقت پیش حمید حامی اومد دوتا قطعه در مورد غزه اجرا کرد و ۳ میلیون تومن گرفت.۲- چند روز پیش حامد زمانی برای اجرا در سالگرد شهید باغبانی ۱۹ میلیون طلب کرده بود!»
منظورمو نفهمیدی حوصله توضیح ندارم بگم گوه خوردم خوبه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ریده دیگه شکی توش نیست نریده باشهنقل قول:
کوشان خیلی وقته ریده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اصلا به من چه(sm120)نقل قول:
برو تبدیل کن خیال همه رو راحت کن(sm70)