فعلا نمیخوابی ؟! یه نفر دیگه رو هم بیار تا چت کنیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا نمیخوابی ؟! یه نفر دیگه رو هم بیار تا چت کنیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب شب جمعه ست یه حالی بکنیم تا صب (sm2)
این های بای چطوره خوابیده کف این تاپیک (sm2)(sm2)
هستم تا ساعاتی دیگرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چت کردن دو نفره هم میشه
نمیدانم چه بگم . 10 دقیقه ست دارم فک میکنم ولی چیزی نمیاد ذهنم بگم همش پرید (sm2)نقل قول:
وقتی باهام قهر میکنی پشیمونیت قشنگه
مثل حرف های بی مخاطب باش ... (sm50)
توام 24 ساعت خدا داری حمیرا مو فرفری گوش میدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و مهم نیست چندشنبه است
و مهم نیست ساعت چند است ... (sm50)
چه احمقانه زنده ام
چه وحشیانه نیستی ... (sm50)