(sm19)اشترم تولدت مبارک
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)اشترم تولدت مبارک
- (sm2)
ضعیف ترین آلبوم ابی از نظر مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه چند سال گذشته که خاطره داری(sm120)
تقبل الله حاجی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم وقتشه اواتارتو عوض کنی
ن این آواتار براش شانس میاره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر جواب منو درست و حسابی بده (sm70)ببین چی گفتم اول بعد ج بده دقیق من بفهمم یه چیزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم الان تو 1 گیگ بگیری تا چند روز میبره برات و اینکه مثلا الان بگیری تا شب چند مگ مصرف میشه
جواب این دوتا رو بده
تف تو این آواتارت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوال غیر کارشناسی است در نتیجه جوابی ندارم
جواب بده برام مهمه اذیت نکن (sm81)نقل قول:
اره جان تو ککوننتت پارسنقل قول:
به نظرم از حس تنهایی خیلی بهتر بود (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت عام الفیل (sm229)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا میمیری یه ج بدی یادت باشه هر وقت سوالی داشتی من ج دادم (sm120)
(sm27)
سپیدس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای یه چیزی تف بدم ؟!
میگم سوالت جواب نداره بفهم سینجول نباش
(sm2)اشترم برای این وام بگیر
نقل قول:
ینی دیگه داری میری رو اعصاب ..
الی این هه زور زدی لپ تاپ فلان کات گراف 820 آخه !?؟!
من به بدبختی و بدشانسی خودم ایمان دارم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی از همون سرعتم بفهمی چقدر بدشانسم (sm172)
اولا مشخصات همه رو حدس و گمان زدننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما شاید بازار هدفشون گیم نیس که ایرادی نداره خیلی از بهترین لپ تاپ های روز دنیا با اینتل اچ دی عرضه میشه گرافیکم نداشت نداشت
قیمتش مهمه با زیباییش
وا حرفا میزنی اصا گراف 820 در با اون خود گراف اینتل 520 چه فرقی کرد ..
یه جور گتعریف کرد گفتم شی شی باشه حالا ..
ریدن همه جا از این بهترش تازه این نسل لپ تاپا درگه به سر رسیده ..
اینکه گرافیک مجزا باشه از سیستم نخوره فرقی نمیکنه ؟ درسته کارایی یکیه اما یه چیز اضافه تر داره که نداره ؟
بعدشم گفتم بعیده این مشخصات اصلی باشه
والا همه شرکتا تو طراحی ریدن فقط ایسوس داره خوب میزنه می بیاد گرد و خاک میکنهنقل قول:
اگه بعیده که هیشی ولی در جمع هیچ آدم عاقلی این حرکت فوکی رو نمیکنه .. :l
دندون درد آخه !?؟!
نمیدونم رابطه من با اون ته دیگ شی شیه ..
(sm19)عاشقشم (sm2)
مایکروسافت: نسخه نهایی آپدیت Anniversary ویندوز 10 تقریباً آماده است
آخ آخ من چن وقته اصا شبکه نیم رو فراموش کردم .. :l
الی امسال تولد موزن رو با آپدیت ویندوز 10 براتون جشن میگیره .. :l
(sm2)به موزن پیشنهاد بدم اهنگ جدیدشو با اپدیت ویندوز 10 عرضه کنه (sm30)نقل قول:
(sm2)
(sm2)لهجه قالیباف
آخ آخ شبکه نیم خوبه برم دان کنم ..
لینک بالا بفرست (sm111)نقل قول: