نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن منتشر نمیشه به خاطر شرکت پخشنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)
(sm2)(sm2) نیم تنه تا معدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه سافت راک باشه (sm173)
پاپ باشه صفاریان ساده و تکراری تنظیم میزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بوده يه چيز ديگه خلق بشه دم دماي آخر خدا نظرش عوض شده ظاهرا (sm2)
ای بابا منتظر این البوم بودم ، دوستم میگه از بهترین کارهاشه از البوم قبلیش هم بهتر شده مخصوصا بخش موسیقیش
دیگه گیر داد و اینم همونجا کارو تموم کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
طفلي شيما (sm74)
عذرخواهی هم کارساز نشد (sm172)نقل قول:
نکرد مثه من یه تاپیک خداحافظی بزنه بعد بره بیاد (sm120)
رفت؟ (sm120)نقل قول:
آخه پسر ِ خوب تلفیزیون ممد تی وی بیاد سافت راک پخش کنه ؟؟!! (sm120)اونم فاطمیه ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میدونم برمیگرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار دیگه به تفصیل واسه من بازگو کن چی شد (sm120)نقل قول:
آهنگ رو واسه حضرت زهرا خوندن ، حتماً اسلو و غمگینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مگه جدي جدي رفت؟ (sm77)
بی خیالنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اورین همیشه سریع سایتو اپ کنین تکلیف روشن شه
فعلاً که دو روزه نیومدهنقل قول:
باع من فکر کردم این مادر همون تیتراژ کیمیاس
این که شد دو تا (sm98)
محسن هم که جون میده برا نالیدن (sm120)
مثه مهندسی پزشکی میمونه (sm70) دو تاست ولی دوتاس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حی علی الصلات (sm27)
Pedram Azad - Bar Baad Rafteh
(sm50)
عزت که شونصد بار پرچم و پخش کرد حالا ممد و نمیدونم (sm120)نقل قول:
(sm50)البوم قمیشی علیرضاشون !
مستقیمن ربطی به حضرت زهرا ندارهنقل قول:
خروجی یکیه و رو یک مورد پیاده میشهنقل قول:
ولی این دو تاست و رو دو تا پیاده میشه و خروجی هم دو تاس (sm120)
بدم میاد از این صدای ممد علیزاده
چرا اینجوریه(sm25)
(sm50)زیرنویس فساد ذاتی چرا نمیاد
(sm50)محسن کم کم شده خواننده یادمان امام و شهدا
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر شماست هی گفتین البوم نده و تک نده
بیکار میشه میزنه میرینه (sm120)
هر چقدر فکر میکنم کاش محسن خودش تنظیم میکرد
یکی از تنظیمای ساده و سنگینش(sm172)
یعنی ربط داره !!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینارو ولش من موندم صفا چجور هم در مورد پرتقال میگه هم عمام و شهدا
دقیقا ! صفا اخه ؟
باع اینطور باشه مفت گرونه واسه من یکی این اهنگ(sm3)
تیم ملی والیبال یه ماه دیگه داره میاد اینجا (sm118)
خوشحال بودیم یه اهنگ واسه مادر میخونه ... اونم عید ... چه خوب میشه ... (sm172)(sm25)
واسه مادر خونده ، توش از بهار هم یاد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی به حضرت زهرا نداره ، منتها غیر مستقیم میشه ربطش داد چون ایام فاطمیه س