خخخخخ نه فعلا خبر همونه که گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خخخخخ نه فعلا خبر همونه که گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر هم همه را اوسکول کرده.پست گذاشته سوال بپرسید جواب میدم اونوقت جواب هیچکس را هم نمیده(sm120)
اشاره تلویحی شادمهر به آهنگ جدید در پست جدید
کجا چی گفته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونکه گفته جواب کامنتارو میدم ولی نه با قلب منظورش اینه با اهنگ جدید جبران میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا عاشق این هوش و نوآوریش در هر زمینه ای حتی کپشن هستم همه رو سر در گم میکنه
نه منظورش اینه بجای اینکه تو کامنت واسم قلب بذارید ازم سوال کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش اینه که تو استوری ها و پستها در مورد حافظه مطالبی میزارم که سوالی هم داشتید در موردشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب میدم
منظورش اینه بجای قلب گذاشتن سوال بپرسید در مورد بحث
من اینطور متوجه شدم
امروز استوری گذاشته
بعد کامنت هارم بسته
من نمیدونم چرا شادمهر یه لایو نمیذاره که سوالات هواداراش را تو لایو جواب بده. حالا که اهل مصاحبه نیست کاش به لایو میذاشت
کلا از لایو خوشش نمیادنقل قول:
از وقتی که وارد اینستا شده یه بارم لایو نزاشته
خبری نشد
نه فعلا. گفتم که اواخر آبان یا تو آذرنقل قول:
سورپرایز جدید شادمهر تقدیم به شما(sm127)
قطعه بیکلام if you were a star
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shadmehr Aghili - If You Were a Star
قشنگه (sm127)
(sm70)به خواننده های یونایی خیلی علاقه داره
جالبه کار از رادیو جوان پخش نشده
ایشالا که قطع همکاری کردن
اومد که ......نقل قول:
ولی کار قربانپور نیست.....
وای وای من عاشق این ملودی هستم تا حالا تعداد زیادی خواننده اینو کاور کردن اینبار شادمهر بی کلامشو ساخته. چه ویدیوی جالبی هم داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکوس ورتیس رو دوست داره ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا نیکوس 201K
اینستا شادمهر 6.1M
این کار بدون کلامه ربطی به اون کار ندارهنقل قول:
حسین جان همونطور که قبلا هم گفتم شادمهر تعداد کارهای زیادی آماده داره از خودش از قربانپور از پویان و خیلیای دیگه مث قاضی که ناشناس بودن واسه همین اینکه بشه تشخیص داد کدوم کار کی میاد واقعا سخت شده تازگیام که بدون خبر قبلی میده کارهاشو پیش بینیش سخت تر هم شدهنقل قول:
اینطوری بهتره یه دفعه میاد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shadmehr Aghili - If You Were A Star - Violin Cover of Nikos Vertis An Eisai Ena Asteri
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان جان اصل آهنگو داری ؟؟؟
چه حالی میکنه شادمهر موقع ویالون زدن(sm127)
نقل قول:
از اسم تفاوت دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
If You Were A Star
If You Are a Star
همونهنقل قول:
اشتباه تایپی سایتی هست که من اون موقع دانلود کرده بودم
گویا مجوز بازسازی رو گرفتن و با اجازه کاور شده
شهرام صولتی رادیو جوان و ستین رو ترکوند
ایشالا که نابود بشه رادیو جوان
عجیبه این کار شادمهر هم تو سایت رادیو جوان نبود
ورژن ترکی این آهنگ
قبلا فریدون آسرایی هم این آهنگو کاور کرده اسم آهنگش عاشقم هنوز بود
چقد قشنگ بود،با اینکه این اهنگو قبلن که فریدون خونده بود شنیده بودمش و دوسش داشتم ولی این بیکلام یه چیز دیگس،مخصوصا ویولونی که میزنه انگار داره با ادم حرف میزنه و ناله میکنه،به قربان دستای هنرمندش،،با چه غمی میزنه علی رقم خنده ای که بر لب داره ولی موهای سفیدش میگه درونش چی میگذره.
همیشه دوسش دارم (sm127)
اسم آهنگ فریدون چیه؟ شکیلا هم فکر کنم رو این موزیک قبلا خونده بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هرگز تصور نمیکردم شادمهر بره سراغ نیکوس و اونم این کار فوق بینظیر (sm54)(sm54)(sm77)
واقعا شادمهر حق داره دیگه خودش آهنگ نسازه. الان که بعد از این همه مدت یه آهنگ تنظیم کرده ی عده ابله اومدند میگند چرا کاور کردی. هرکس دیگه هم باشه وقتی این چیزا را میشنوه دلسرد میشه
که چی الان اهنگ خالی داده بیرون تتلو 20 مین اهنگ میخونه بدون تکرار و وقفه
نکته خودم طرفدار شادمهرم ولی چرا اهنگ خالی اخه
الان شادمهریای متعصب میریزن سرم خخخخ مهم نی
شوخی میکنی یا واقعا اینی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی نظیر بود
به قول دوستمون انگاری داره با نوازندگیش با آدم حرف میزنه
خیلی با احساس و زیباست
شادمهر (sm127)